Zadruga

Parovi

Zadruga 3: Teška noć iza Matore! Raskid preko Instagrama! (VIDEO)

Njene brige i strepnje koje je imala u rijalitiju "Zadruga 3" su se, po svemu sudeći, obistinile. Teška noć iza Jovane Tomić Matore! Raskid preko Instagrama! Zadrugarka se probudila u suzama!

Zadruga 3: Teška noć iza Matore! Raskid preko Instagrama! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Jovana Tomić Matora danima unazad je priželjkivala razgovor sa svojom devojkom Sanjom Stanković. Njima dvema je nedavno bilo dve i po godine veze i to je bio jedan od razloga zbog kojih je Jovana imala želju da čuje svoju emotivnu partnerku.

Sanja je Jovani prvo dva puta odbila poziv nakon čega je ova zadrugarka povraćala u ekonomskom dvorištu. Za to vreme tešila ju je Ana Korać.





 

Nakon što joj je dva puta odbila poziv, Sanja Stanković je napokon pristala da razgovara sa Matorom, a onda su porazgovarale o temama koje se provlače već mesecima u "Zadruzi".


Sve ima svoje granice! Moj prag tolerancije je prešla! Niti sam ponovo u vezi sa bivšim verenikom, a sada ovako javno kažem da ni sa Jovanom više nisam u bilo kakvom odnosu! Meni je dosta laži u životu i njene manipulacije... I uhvatim je u laži po stoti put, a ona loptu prebacuje na mene! E, pa nećeš više! Kraj - prelomila je Sanja i napisala ovo na svom Instagram profilu.



Nakon telefonskog razgovora u govornici sa Sanjom, Matora gotovo je sigurna da se Sanja pomirila sa bivšim verenikom.

 



 

Ni nakon ovih Matorinih tvrdnji da Sanja živi sa dečkom, Stankovićeva nije mogla da izdrzi te je na Instagramu podelila fotografiju sa drugaricom.

Pored sve moje pažnje, novca, ja mislim da je Sanji ipak falio muški polni organ, ne mislim da me ne voli. Ona je mislila da će ovim pozivom da opravda sebe zato mi je natrljala na nos i Teu i sve. Osetila sam da se ohladila, javila se bukvalno da me skine s k*rca. Sve je to okej, ali mi nije jasno da ovo ostane od tolike ljubavi - govorila je Matora zadrugarima, a zatim otkrila da Sanja nikada nije mogla da voli muškarce.

 

Stankovićeva je više puta istakla da joj smeta Matorin odnos sa Lunom iz razloga što su njih dve imale nešto u prošlosti, a Jovana je sada otkrila i šta.

Znaš kada sam joj videla facu, nisam je prepoznala. Kao da nije moja Sanja. Baš je delovala... Delovala je hladno. Delovala je bez emocija. Kao da mi se javila da me skine s k*rca. Nije delovala kao osoba koja je besna. Svi su potajno želeli da se ona i ja rastanemo. Niko nije želeo Sanju da vidi... Najidealnija veza koju sam imala i sa muškarcem i sa ženom. Sve što sam imala od muškaraca, sve sam imala u vezi sa njom - rekla je između ostalog Matora.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>