Lepota

Ljubav & Sex

Maslinovo ulje i kafa: Moćna maska briše strije u rekordnom roku!

Spremne dočekajte leto! Maslinovo ulje i kafa, moćna maska od ova dva sastojka briše strije u rekordnom roku! Strije su zapravo oštećenje vezivnog tkiva koje nastaje usled prebrzog rastezanja kože.

Maslinovo ulje i kafa: Moćna maska briše strije u rekordnom roku! Svet PlusLeto nam se opasno približilo, pa je vreme da počnemo za pripremama za seznu kupaćih kostima. 

Ma kako vam ružno izgledale, strije ne predstavljaju zdravstveni, već pre svega estetski problem. Ipak, nijedna žena, pa ni muškarac, ne voli da ih vidi.

 

Ovo su signali da imate višak toksina u organizmu! Ne ignorišite!


Javljaju se na mestima najviše izloženim rastezanju i rastu kože: ramena, nadlaktice, grudi, trbuh, bokovi, bedra i zadnjica. Strije su zapravo oštećenje vezivnog tkiva koje nastaje usled prebrzog rastezanja kože.

Pronašli smo recept koji je na potpuno prirodnoj bazi, brzo i lako se priprema, a rezultati su brzo vidljivi. Za pripremu vam je potrebna kafa i maslinovo ulje. 
 

Tajna duge kose! Zmijsko ulje je poznati preparat! 

Priprema: 


Smesa se pravi u razmeri 1: 1. Koliko kašika kafe stavite, toliko stavite i kašika maslinovog ulja.

Na mesta na kojima se nalaze strije kružnim pokretima umasirajte smesu, a nakon toga ostavite da deluje 20 minuta. Isperite mlakom vodom i postupak je gotov. Ponavljajte postupak svako veče pre nego što legnete. 

 

Za još bolje rezultate, pogotovo ako na problematičnoj regiji imate i celulit, u smesu možete dodati i jednu kašičicu žutog šećera.


Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/ddl


>