Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 5. aprila 2020. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 5. april 2020. godine na portalu Svet Plus. Ribe srećne, Device uspešne, Vaga zauzeta, Vodolija ima problema sa alergijama... Pogledajte šta to očekuje vaš horoskopski znak.

Dnevni horoskop za 5. aprila 2020. godine! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.


Možete da očekujete da ćete na poslovnom polju imati neke manje komplikacije koje ćete rešiti uz pomoć saradnika. Moguće je da vlada distanca između vas i osobe do koje vam je stalo. Problemi sa kičmom. 

Bik 21.4.-21.5.

Očekuje vas period u kojem ćete imati promenljive okolnosti na poslovnom polju. Spremni ste za neku avanturu ali ne i za ozbiljnu vezu. Ova faza vam nije baš povoljna za ljubav. Možete da očekujete dobro zdravlje.Blizanci 22.5.- 21.6.

Moguće je da ste zabrinuti za svoje finansije. Pokušajte da budete kreativni kada je posao u pitanju. Upoznajete zanimljovog udvarača koji vam pokazuje iskrena osećanja. Spremni ste za ozbiljnu vezu.Problemi sa bešikom.
Rak 22.6. - 22.7.

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje poteškoće na poslu. Važno je da budete odgovorni i strpljivi. Partner se ponaša drugačije prema vama, što u vama na neki način budi sumnju. Pazite na suvu i osetljivu kožu.


Lav 23.7.- 22.8.

Možete da očekujete povoljan dan. Na polju posla vam je sudbina veoma naklonjena sada. Možete da očekujete priliku da sa voljenom osobom ostvarite stabilnu atmosferu. Vaš brak je dobar. Nemate nikakve probleme.


Devica 23.8. - 22.9.

Moguće je da ste danas posvećeni rešavanju problema koje ste imali ranije. Dobro vam ide, zadovoljni ste. Dopada vam se osoba koja će pokazati da je spremna za ozbiljnu vezu sa vama. Izbegavajte alkohol.
 

Karanfilić najlekovitiji začin! Sadrži minerale, kalcijum, gvožđe, magnezijum, cink, selen...

Doktor Hilari: Koronavirus vam ne može ništa ako se pridržavate ovoga!

Vaga 23.9. - 22.10.

Možete da očekujete generalno dobro stanje. Poslovna situacija vam je stabilna i zadovoljni ste zbog toga. Ljubavna situacija bi mogla da se zakomplikuje, ako se nalazite u vezi koja nije javna. Povedite računa o debelom crevu.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Pred vama je dan u kom ćete imati neke manje komplikacije. Važno je da budete strpljivi i usmereni na svoje prioritete. Očekuje vas veza sa osobom koja će pokazati da želi da planira brak. Problemi sa alergijama.

 


Strelac 21.11.- 21.12.

Spremni ste da se posvetite drastičnijim promenama koje planirate već neko vreme. Voljena osoba pokazuje svoje mane, polako počinjete da uviđate da nije tako savršena kako ste očekivali. Posetite lekara.Jarac 22.12.- 19.1.

Iako pokušavate da rešite probleme, sada vam to ne polazi za rukom. Pred vama je nepovoljan period za posao. Očekuje vas nova ljubavna veza koja bi mogla da potraje na duže staze u budućnosti. Nemate probleme sa zdravljem.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Imate utisak da su neke stvari krenule u neočekivanom pravcu za vas i zbog

toga ste veoma zbunjeni. Nemate dovoljno poverenja u partnera. Problemi sa ljubomorom sve više opterećuju vaš odnos. Unosite više tečnosti.


Ribe 20.2.- 20.3.

Nije povoljan dan za nove poslovne odluke. Potrudite se da sada ne žurite u bilo čemu. Dopada vam se osoba koja deluje misteriozno na neki način. Spremni ste da joj otvorenije pokažete svoja osećanja. Problemi sa kolenima.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP
GODIŠNJI HOROSKOP ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still


>