Region

Svet

Isplivali detalji hapšenja! Đani navodno nije čuo za zabranu okupljanja!

Isplivali detalji hapšenja! Đani navodno nije čuo za zabranu okupljanja! Kako mediji pišu pored pevača Radiše Trajkovića Đanija, njegove supruge Slađe, uhapšen je i njihov sin Miloš, kao i njegova devojka.

Isplivali detalji hapšenja! Đani navodno nije čuo za zabranu okupljanja! Screenshoot/InstagramKako mediji pišu pored pevača Radiše Trajkovića Đanija, njegove supruge Slađe, uhapšen je i njihov sin Miloš, kao i njegova devojka. Sve skupa u jednom hotelu uhapšeno je 23. ljudi zbog kršenja zabrane okupljanja. Tamo su bili i fudbaler Aleksandar Prijović, koji nije bio u društvu pevača.

Oni su legitimisani oko 15:15 časova. Privedeni su u stanicu policije na Novom Beogradu, a u toku noći prebačeni u stanicu 29. novembar gde se i dalje nalaze. Kako mediji izveštavaju, Đani nije kršio zabarnu izlolacije, a u lobiju je sedeo sa sinom gde su mu se na kratko pridruzili supruga i snaja.
 

Pijan prevario suprugu! Radiša Trajković Đani se izleteo, pa se pravdao!

Oni su navodno izjavili da nisu čuli za zabranu okupljanja za više od dve osobe. Još uvek se ne zna kada će ova 23 lica koja su privedena, biti puštena na slobodu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>