Region

Svet

Region

Serija Tajkun četvrta epizoda: Lažna optužba! (VIDEO)

Serija "Tajkun" četvrta epizoda! Lažna optužba! U nedelju 5. aprila u 21 čas na kanalu Superstar TV i u ponedeljak 6. aprila u 21 čas, na RTS-u pogledajte četvrtu epizodu. 

Serija Tajkun četvrta epizoda: Lažna optužba! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



U predhodnoj epizodi:

Posle dužeg čekanja Ksenija je dobila priliku da razgovora sa tužiteljkom Jovanom Nestorović. Ksenija je depresivna zbog toga što je njen brat pravosnažno osuđen i nalazi se u maloletničkom zatvoru u Grčkoj. Ona bi želela da ga prebace u Srbiju, da tu služi kaznu. 

Jovana joj kaže da bi možda mogla da potegne neku vezu u ambasadi ukoliko Ksenija, koja radi u Sigmi, čiji je vlasnik Vladan Simonović, pristane da sarađuje sa Tužilaštvom. Ksenija je pristala na tu saradnju, ali to u praksi ne pokazuje. Policija ispituje Vladana Simonovića o tome kako se našao na licu mesta, u hotelu, u kojem je ubijen njegov poslovni suparnik, Nebojša Ilić.
 

Južni vetar dvanaesta epizoda: Maraš ne može da pobegne od prošlosti! (VIDEO)

Al Paćino nije želeo da igra u filmu Kum! Ni njega niko nije hteo sem Kopole!


 

Četvrta epizoda serije "Tajkun"

Biznismen Vladan Simonović, koji je pod tužilačkom istragom, razmišlja o tome da se povuče u svoju seosku kuću, u Gruži. Vladanova ljubavnica, Ksenija, lažno je optužila njegovu dugogodišnju saradnicu, Lidiju, da radi protiv njega. Lidija je inače sestra inspektora Nikole Božovića koji istražuje ubistvo biznismena Nebojše Ilića u hotelu, u kojem je u trenutku kada je izvršen zločin bio prisutan i Vladan Simonović. 

S druge strane, i Vladan, preko svog poverljivog čoveka pokušava da sazna što više o tužiteljki Jovani Nestorović, koja se opsesivno bavi kontroverzama vezanim za njegovo poslovanje.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>