Zadruga

Parovi

Oglasila se Nataša Radan: Nemam živaca! Nisam razlog razvoda!

Oglasila se bivša zadrugarka Nataša Radan, povodom se*sa sa poznatim pevačem! Nemam živaca! Nisam razlog razvoda!

Oglasila se Nataša Radan: Nemam živaca! Nisam razlog razvoda! Screenshoot/InstagramTokom učešća Nataše Radan u rijaliti programu "Zadruga" koji obara sve rekorde gledanosti, ovu sada već bivšu zadrugarku često su povezivali sa pevačem Amarom Giletom.

Iako je Nataša često govorila kako su oni samo prijatelji, Bane Čolak je u proteklim mesecima tokom jednog sastanka izneo informaciju da je navodno pevač Amar Gile Jašarspahić "zabranio" Nataši Radan da se druži sa njim i da su Amar i ona planirali da letuju zajedno, što je sve Leskovčanka tada demantovala.

 

Ovoga puta, nakon što je izašla sa imanja u Šimanovcima, Nataša Radan je odlučila javno da se oglasi na svom Instagram nalogu i tom prilikom istakla da nikada nije imala intimne odnose sa Amarom, kao i da smatra da ona nije kriva za njegov razvod o čemu se nagađalo u proteklom periodu.

Nemam živaca, niti mi pada na pamet da odgovaram svima pojedinačno na optužbe oko propasti nečijeg braka! Ne smatram da sam razlog Giletovog razvoda, jer kao što sam već bezbroj puta rekla nisam nikakve intimne odnose imala sa njim. Tako da skinite mi se sa grbače - napisala je Nataša Radan.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>