Ostalo

Smeno

Feng šui greška kojom privlačite siromaštvo! Gde držite novac?

Feng šui filozofija uređenja doma odavno je veoma popularna, sve više ljudi veruje u energiju koja vlada kućom i ubeđeno je da ona značajno utiče na kvalitet života i sreću. Feng šui greška kojom privlačite siromaštvo! Gde držite novac? 

Feng šui greška kojom privlačite siromaštvo! Gde držite novac? Svet PlusOva drevna kineska veština uređenja doma uči nas kako treba dekorisati svaku prostoriju, gde treba držati određene predmete a gde ne, a uči nas i gde da čuvamo novac da bi se on množio i da bi nam u život došao finansijski prosperitet.

Suprotno svim mogućim pretpostavkama, feng šui kaže da je idealno i jedino dozvoljeno mesto za čuvanje novca u kući – kuhinja.

Feng šui stručnjaci kažu da ova prostorija ima veoma pozitivnu auru, ali da u njoj morate da pazite sa dekoracijom.
 

Naučno dokazano! Muškarci koji imaju punačke žene su srećniji!

Jedna vežba 6 neverovatnih efekata! Ubrzava metabolizam, izbaca toksine...
Naime, poželjno je da blizu mesta na kojem čuvate novac u kuhinji stavite i neki simbol novca, poput figurice slona, ali ako preterate sa brojem predmeta, možete da izazovete kontraefekat, odnosno da privučete siromaštvo umesto novca.

Gledajte da sve teglice i kuhinjske aparate držite u ormarićima ili ostavi – nikako po celoj kuhinji, jer svaki detalj viška dodatno blokira energiju novca.
 

Svaki znak horoskopa ima svoj srećan broj: Da li znate koji je vaš? 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>