TV Show

Parovi

Sloba Radanović: U celoj priči najviše mi je žao Lune! (VIDEO)

Pevač Sloba Radanović u emisiji "Magazin In" otkrio je šta misli o sukobima u porodici njegove bivše devojke. U celoj toj priči najviše mi je žao Lune!

Sloba Radanović: U celoj priči najviše mi je žao Lune! (VIDEO) Screenshoot/InstagramPorodična drama Đoganija digla je na noge milione gledalaca "Zadruge", pa tako i nekadašnjeg učesnika Slobu Radanovića, koji je u prvoj sezoni bio u emotivnoj vezi sa Lunom Đogani.

Sloba Radanović je u emisiji "Magazin in" autorke i voditeljke Sanje Marinković iskreno priznao kako gleda na svakodnevne svađe Anabele Atijas i Gagija Đoganija, ali i na način na koji to sve proživljava njihova ćerka Luna.

- Je l' ti žao Lune, sad kad posmatraš iz ovog ugla? - upitala je Sanja, na šta je Sloba iskreno odgovorio:

"Meni je žao svih, svakog ponaosob, ali mi je nekako najviše žao nje u toj celoj priči."

Radanović je takođe govorio i o odnosu sa svojom devojkom Jelenom Đuričanin, koja mu je pružala podršku u studiju.

- Moja devojka je uglavnom kod mene. Mi smo ti dva sata kao pas i mačka, a dva sata smo kuca i maca - nasmejao je Sloba sve prisutne.

Voditeljka je osim Slobe ugostila i Darka Lazića, Nataliju Trik FX, kao i kolege Dajanu Paunović i Ivana Golušina, koji vam obećavaju još jedno uzbudljivo subotnje popodne na kanalu TV Pink! Ostanite kod kuće i gledajte novo izdanje "Magazina in" u subotu u 16:10h na Pinku!
 

Naučno dokazano! Muškarci koji imaju punačke žene su srećniji!Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>