Style

Ljubav

Najštetnije emocionalne navike svih 12 znakova horoskopa!

Najštetnije emocionalne navike svih 12 znakova horoskopa! Ovnovi su jako impulsivni i pokušavaju izbeći probleme, Bik je sa jedne strane angažovan i veseo, a sa druge, problematičan i nemiran, Vage su neodlučne, a Škorpije trpe u sebi...

Najštetnije emocionalne navike svih 12 znakova horoskopa! Svet PlusOvan

Ovnovi, vi imate izrazito impulsivnu prirodu i koliko god to ponašanje pokušavali sprečiti u svojoj romantičnoj vezi, ono ipak ostaje u vašem životu. Iako ste jaka osoba, kada je rječ o problemima i pronalaženju rešenja u vašoj vezi, pokušavate ih izbeći u svakom trenutku. Ključno je da se oslobodite ove navike i razgovarate o problemima kada ih partner iznese.

Bik

Vi ste možda najuravnoteženiji znak zodijaka, ali imate veliki problem s poverenjem u sebe. Iako ste vrlo praktični u životu, vaše ponašanje u vama razvija prirodno nepoverenje koje vodi doslednim neuspesima. Nedostaje vam samopouzdanje da nastavite vezu jer pretpostavljate da će ionako propasti. Važno je da se riešite ove negativnosti.

Blizanci

Vi imate konfliktnu ličnost. S jedne strane ste bezbrižni, angažovani i veseli, dok ste s druge strane problematični i nemirni. Uz nagle promene vaših osobnosti, uvek vam je teško nastaviti dalje. Skloni ste razmišljanju i ponekad dugo razmišljate o nekom problemu. Zato je vreme da se izvučete iz prošlosti i razmišljate o boljoj budućnosti.

Rak

Jako ste iskreni. Iako je vaša duboko ukorenjena emocionalna briga i empatija možda dobra osobina, imate i negativnu osobinu, a to je nesigurnost. Stalno se upoređujete sa drugim ljudima oko sebe, zbog čega se osećate manje važnima. Krajnje je vreme da shvatite vlastiti značaj i prestanete se oslanjati na druge ljude kako biste sebe upoređivali.

Lav

Voliš svu pažnju i ljubav koju dobijaš od ljudi, ali kada je u pitanju davanje iste drugima, postaješ pomalo lenj. Kad nastanu problemi, umesto da ih se rešite, razmišljate o njima i nikada ne nastavljate ništa. Dok ste navikli da stvari rade za vas, u odnosu ćete morati učiniti isto. To je jedini ključ zdrave veze.

Devica

Skloni ste život uzimati toliko ozbiljno da se nikad ne osećate dovoljno dobro prema sebi. Uvek postoji griža savesti zbog koje se osećate kao da su stvari mogle biti bolje i mogli ste napredovati više. Skloni ste postati vrlo kritični prema sebi i prema svom poslu. Morate prestati podcenjivati sebe, inače ćete samo povećati napetost između vas i vašeg partnera.
 

Svileni kolač! Jednostavan recept bez pečenja! (VIDEO)

Vaga

Možda imate više ideja, ali nikada niste odlučni u izboru koje trebate doneti u vezi. Vaša neodlučna priroda vam oduzima moć i privilegiju da vodite glavnu reč stoga je vaš partner većinom 'šef'. Zdrav odnos uspeva u uravnoteženoj mogućnosti donošenja odluka, ali sa vašom ličnošću, doći će do sukoba.Škorpija


Vi ste jedna jako nerazumna osoba. Iako mnogi veruju da ste bezbrižna duša, zapravo imate tendenciju da osećate puno emocija, ali ne možete ih izraziti. To dovodi do pasivno-agresivne prirode. Umesto da razgovarate o tome ili izrazite nezadovoljstvo, radije menjate raspoloženja i tako zbunjujete partnera. To može stvoriti veliki jaz između vas i vašeg partnera. Stoga je potrebno da to izgovorite i izbegnete nepotrebne nesporazume.


Strelac

Vi znate uzimati neke stvari zdravo za gotovo. Jako ste iskrena osoba, no ponekad previše istine boli. U nekim situacijama ste jako nestrpljivi i previše se fokusirate na neke stvari. Svom partneru znate obećati neke stvari koje na kraju ne ispunite pa može doći do nepotrebnog konflikta. Previše ste samouvereni i mislite da vi najbolje znate, zato se često možete svađati s partnerom.

Jarac

Vaši su standardi previsoki. Vi ste perfekcionista, uvek se nervirate jer partner nije isti perfekcionista kao vi. Želite disciplinu i kontrolu nad svima oko vas. Kad je ne nađete u jednoj osobi, prelazite na sledeću, čineći sebe hladnom osobom bez samilosti.

Vodolija

Vi ste više intelektualac i jako volite svoju nezavisnost. Uživate biti sami što ponekad stvara negativnu energiju. Kad ste ljuti ili uzrujani, umesto da to pustite van, izolujete se. To vas sprečava u pronalaženju rešenja. Uvek je dobar izbor da svoje probleme rešite sa partnerom, a ne da se otuđite od njih.


Ribe

Vi ste ljubazna osoba, uvek spremna pomoći ljudima. Ali ponekad u čitavom procesu pomoći možete biti zaboravljeni. Koliko je važno da pomažete ljudima oko sebe, važno je i da pomažete sami sebi. Trebate više pažnje posvetiti sebi, jer ćete se u protivnom uvek osećati nesposobno.
 

Soda bikarbona za blistavu kožu! Uklanja mrtve ćelije i bakterije!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/24 sata.hr

Povezane vesti:


>