Region

Svet

Večeras počenje nova sezona "Ami G" showa

Nova sezona "Ami G" showa počinje da se emituje od večeras na televiziji Pink. Voditelj i autor emisije Ognjen Amidžić kaže da se vredno pripremao za ovu sezonu i da gledaoce očekuje potpuno nova scenografija, kao i brojni i zanimljivi gosti.

Večeras počenje nova sezona



"Prva emisija je zakazana za 4. januar, a studio u kojem radimo je dosta veći i ima potpuno novi izgled. Iskreno, ovako je trebalo da izgleda još u prvoj sezoni, ali tada smo startovali brzo i iz tehničkih razloga nismo mogli da realizujemo sve ideje. Srećom, sada smo to uspeli i imamo mnogo veći prostor za manevrisanje. Pored toga, zadržaćemo neke stvari iz prethodnih serijala i dodaćemo dosta novih” - kaže Ognjen i otkriva da će se u ovoj sezoni i za Oskara naći mesta u njegovoj emisiji.

”Za njega isto imamo dosta planova, ali videćemo na koji način će moći to da se realizuje”.

U prvoj emisiji gosti će mu biti finalisti Farme, kao i Jelena Karleuša koja će premijerno izvesti svoju novu pesmu "Muškarac koji mrzi žene".

Na pitanje koga bi voleo od stranih ličnosti da ugosti u svojoj emisiji, Ognjen odgovara: "Voleo bih da ugostim sve ljude koji su uradili nešto bitno u 2010. godini. Pored toga, pokušaću da dovodim neke legende, a pošto će ovo biti prvi balkanski šou-program, odnosno prikazivaće se u svim zemljama gde se emituje 'Pink', trudiću se da to budu prave balkanske zvezde. Još ranije sam rekao da bih voleo da ugostim i neke strane zvezde, imam i dosta kontakata sa nekima, ali ne želim da se gađam imenima.

Ivana Ivanovića smatra zdravom konkurencijom i dodaje: "Svaki tok-šou koji se emituje jeste nam neki vid konkurencije, ali smatram da je dobro što to postoji jer zdrava i dobra konkurencija će samo stvoriti još kvalitetniji program".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>