Region

Svet

Čeka da prođe vanredno stanje? Sanja Marinković progovorila o razvodu!

Čeka da prođe vanredno stanje? Sanja Marinković progovorila o razvodu! Voditeljka je pre nekoliko meseci sve bacila u rebus dvosmislenim izjavama iz kojih su mnogi zaključili da se voditeljka razvodi, iako ona sama nije želela da potvrdi ili demantuje ove pretpostavke.

Čeka da prođe vanredno stanje? Sanja Marinković progovorila o razvodu! Screenshoot/InstagramSanja Marinković je dolila ulje na vatru kada se u jednoj od emisija "Magazina In" kada se poistovetila sa Marinom Visković, pevačicom koja je u ovom TV formatu pričala o izlasku iz duge veze.

Voditeljka je još jedanput podgrejala glasine o rastanku sa suprugom tako što je na pitanje voditelja "Amidži šoua" o tome da li ima nešto novo na ljubavnom planu, prekrila lice rukama i poručila Ognjenu Amidžiću da je "bezobrazan".
 

Sanja Marinković: Nemam vremena ni želje da sledim zapovesti bračnog života! 

- Da li ima nešto novo na ljubavnom planu? I da i ne. Da nije izolacija bilo bi mnogo "da", ali pošto je sad izolacija onda je i "da" i "ne" - odgovorila je voditeljka misteriozno, na šta se Ognjen našalio da je mnogo onih koji je vole sad dok traje izolacija.

- U tvojoj prošloj emisiji sam izrazila želju da budem najvoljenija žena, a sad u izolaciji imam mnoštvo pitanja: "Kako si?", "Jesi li sama?", "Jesi li voljena?" Tih pitanja imam koliko hoćeš. Sad je telefon najviše aktivan.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>