Region

Svet

Dara Bubamara: Vidim sve nešto kuvaju, ja imam ženu za to!

Vidim sve nešto kuvaju, ja imam ženu za to! Pevačica Dara Bubamara je pre par meseci razbesnela javnost izjavom o "seljačkim školama", a sada će možda i novom izjavom privući negativnu pažnju na sebe. 

Dara Bubamara: Vidim sve nešto kuvaju, ja imam ženu za to! Screenshoot/YoutubePevačica Dara Bubamara je otkrila kako provodi dane u izolaciji i ko joj pravi društvo.

"Ne mogu da kazem da me nije sve ovo zateklo kao i sve naravno ali prilagođavamo se kako moramo. Pre podne se nekako organizujem idem na trčanje, tu je masaža, a onda popodne odlazim na selo kod bake gde mi je i sin Kosta koji je tamo maksimalno zaštićen", rekla je Dara za "GrandNews", pa dodala:
 

Nedeljni horoskop: Za Vage nove ljubavi, Blizanci sluđeni..."Vidim sve nešto kuvaju, ja nastavljam po starom. U stanu imam ženu za to, a na selu je tu naša draga baka. Istina da sada malo više jedemo slatkiše, ali sve ću ja to skinuti kada prođe vreme. Ma ja sam organizovana kod mene je sve kako treba, tako da je tu i momak za izolaciju".

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/GrandNews

Povezane vesti:


>