Zadruga

Parovi

Izbacivanje: Nataša Radan otkrila Ivinu tajnu! (VIDEO)

Noćas se u rijalitiju "Zadruga 3" održalo izbacivanje. Nataša Radan je napustila Belu kuću, a u studiju kod Dušice, između ostalog, otkrila je i Ivinu tajnu. Ovo se Filipu Đukiću neće dopasti.

Izbacivanje: Nataša Radan otkrila Ivinu tajnu! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeNataša Radan, koja je u duelu sa Mensurom Ajdarpašićem i Jelenom Pešić ostvarila najmanji procenat glasova gledalaca, napustila je rijaliti.

Nataša je po izbacivanju došla u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, te su njih dve porazgovarale o svim situacijama koje se trenutno dešavaju u Beloj kući.

"Ja sam neplanirano ušla, mislila sam da će to da traje dve, tri nedelje, a trajalo je 7 meseci, što je previše za mene. Nisam bila previše aktivna, gledala sam da kuliram i da gledam samo sebe. Na početku sam plakala, htela sam da idem kući, da bežim, ali sam se navikla. Nisam mogla na početku da se naviknem na sve to. Nerviralo me što se svi svađaju, sad je najgore. Sad ima više svađa, veća je tenzija, sve je gore i gore." - navela je Nataša.

Ona je prokomentarisala i trenutno goruću temu u Beloj kući, a to je odnos između Anabele Atijas, Lune Đogani, Marka Miljkovića i Gagija Đoganija.

"Nisam mogla da verujem. Meni je Mirko dosta pomagao, smirivao me, kad je on otišao, ja sam samo čekala kad ću i ja da odem. Kad je ušla Anabela, Mirko je njihov prijatelj, nije pričao da oni imaju takve probleme... A kad je ona ušla i sve se to poteglo, mnogo mi je bilo stresno. Mislim da je Luni najteže, tu joj je momak, mama i tata. Kako ona sama kaže, kad je dobra sa Anabelom, Gagi se ljuti. Oni se bore ko će više da joj priđe, ko će više da joj odnese. Ona je svesna da je njima bitno ko će više da se dokaže. Marko je tu za nju, koliko ja mogu da primetim. Mada meni Marko nije bio neko ko mi se dopao kao osoba, mislila sam da je neiskren po svakom pitanju, nisam podržavala to njihovo ponašanje, ali sada je tu za nju i mislim da im je veza stabilnija." - navela je bivša zadrugarka, a onda je prokomentarisala i ostale ljubavne parove.

"Tara i Mateja se vole, samo ona ima neke svoje igrice, Mateja to ne podnosi, uvek joj skreće pažnju, a ona pokušava da balansira. Oko svakakvih gluposti se svađaju, ali mislim da će biti zajedno. Dragana i Edo su mi bili na početku zanimljivi, kasnije su postali toliko dosadni da ja odlutam kad ih slušam. Edo je rekao da mu je Dragana greška, da je pogrešio što je ostavio ženu, a onda su posle emisije završili u krevetu. Ne smeta mi veza Ive i Filipa. Ne znam što je prokomentarisao da od mene oseća netrpeljivost, ja sam se samo povukla kad je počela ta njihova priča, nisam htela da ona oseća netrpeljivost. U proteklih par dana Iva kaže da ona ne oseća netrpeljivost, a spominjanje njenog bivšeg utiče na Filipa. Ona mi je rekla da pokušam da joj dam informaciju šta se dešava sa njenim bivšim, a to Matora zna, pa mislim da će izneti, što se Filipu neće svideti." - navela je Radanova. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>