Style

Ljubav

Evo šta kaže horoskop: Najbolji trening za svaki znak zodijaka!

Najbolji trening za svaki znak zodijaka! Koliko puta vam se desilo da ste rešeni počeli da trenirate, a onda veoma brzo odustali? Najverovatnije ste izabrali treninge koji vam ne odgovaraju. Evo šta kaže horoskop!

Evo šta kaže horoskop: Najbolji trening za svaki znak zodijaka! Svet Plus



OVAN
Personalizovan trening


Ovnovi vole da budu u cetru pažnje, a njihova životna misija je da svako takmičenje podignu na viši nivo. Iz ovog očiglednog razloga, rad sa personalnim trenerom je za njih gotovo jedina opcija.

BIK
Kardio trening


Bikovi su po prirodi senzualni i vole umetnost. Ples je zbog toga najbolji trening koji mogu da zamisle jer nudi intenzivnu vežbu kakva im je potrebna, ali donosi i senzualnost za kojom žude.

BLIZANCI
HIIT


Blizancima sve dosadi veoma brzo tako a je za njih HIIT – trening visokog intenziteta u intervalima najbolji izbor. Intenzivna ponavljanja i kratka ponavljanja čine trening zanimljivim čak i za Blizance i donose intenzitet vežbe koji im je potreban.

RAK
Zajednički treninzi


Po prirodi Rakovima je potrebno da budu uvek okruženi ljudima tako da ukoliko žele da izvuku najbolje iz svog treniranja, treba da potraže nekog ko će biti njihov prijatelj za treninge. Pojačajte muziku i počnite da vežbate zajedno.

LAV
Kompletni treninzi za celo telo


Lavovi su po prirodi takmičarski nastrojeni, imaju jaku volju i spremni su da prihvate sve izazove. Za njih je trening za celo telo najbolji izbor. Njihova motivacija nikada nije na niskom nivou tako da lako izdržavaju svaki trening pogotovo kada uz sebe imaju drugog Lava za borbu.

DEVICA
Treninzi uz šipku

Device su veoma samokritične što u ovom slučaju znači da moraju da ponavljaju vežbu sve dok je ne izvedu perfektno. Treninzi uz šipku su bazirani na ponavljanju, naglašavaju formu i tehniku svake vežbe, i to ih čini savršenim izborom za Device.
 

Trening u izolaciji! Ubrzavanje metabolizma! (VIDEO)





VAGA
Kik boks


Vaga je znak balansa i stoga je kik boks za Vage savršen izbor. Ovo je znajačan trening za celo telo koji Vagama pruža i mogućnost da oslobode svoju divlju stranu.

ŠKORPIJA
Trčanje


Škorpije su veoma fokusirane pogotovo kada je u pitanju veliki cilj stoga je trčanje maratona za njih sjajna vežba. Trčanje na duže staze zahteva fokusiranost i trenira izdržljivost što savršeno odgovara Škorpijama.

STRELAC
Slobodno penjanje


Veoma socijalni i izraženog avanturističkog duha, Strelčevi obožavaju sezonu penjanja na steni. Ovaj sport je zapravo kompletan trening koji Strelčevima donosi i neophodni izlaz iz zone komfora.

JARAC
Ironman ili mud takmičenja


Jarčevi su veoma čvrsti i rešeni ljudi jake volje pa su Ironman ili mud treninzi za njih idealni. U pitanju je kombinacija treninga plivanje, bicikl i trčanje na duže staze koje donosi potpuni trening. Veoma je zahtevno, ali Jarčevima donosi disciplinovan trening koji im je potreban.

VODOLIJA
Timski sportovi


Vodolije su prema svojoj prirodi timski igrači tako da je timski sport odličan izbor za njih kada je trening u pitanju. Takmičenje im takođe prija jer podiže njihov interes na novi nivo.

RIBE
Joga


Za Ribe se kaže da imaju klizavu ličnost, ali to nije osnovni razlog iz kog je joga najbolji izbor za njih. Joga Ribama pomaže da se povežu sa svojom duhovnom stranom i da podižu tonus mišića u isto vreme što je za njih izuzetno značajno.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Luftika.rs

Povezane vesti:


>