Zadruga

Parovi

Zadruga 3: Dragana Mitar vraća Edisa Fetića Zilhi?! (VIDEO)

Tokom sinoćne emisije u rijalitiju "Zadruga 3" ponovo je pokrenuta saga između Edisa Fetića, Dragane Mitar i Vladimira Tomovića. Edo se ovom prilikom izvinio Tomoviću jer je prekinuo njegovu romansu sa Draganom, a Dragana  vraća Edisa Fetića Zilhi?! 

Zadruga 3: Dragana Mitar vraća Edisa Fetića Zilhi?! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeOvo je smešno. Nisam joj zamerio frajere, nego sam joj zamerio laži koje je iznosila. Sad su Marko i Dragana opet "best friends" (najbolji prijatelji). Deluje mi da sam nešto pokvario ovde, krivo mi je što sam se umešao između nje i Tomovića. Želim da mu se izvinim. Oni su se dogovorili da se vide, nek su živi i zdravi - naveo je Edo.

Ovo je klasični muški ego. On meni ne može da pokvari ništa. I za svoj brak, ja to ne radim, to me nije zanimalo. Ne bojim se nikoga i ničega - rekla je Dragana.

Bila je pokrenuta neka priča oko frajera, pričalo se o momcima sa mora, Dragana je rekla da ih je bilo 15, on je rekao da zna, rekao je da zna za dvojicu, nije bilo dvojica - naveo je Đedović.

Sa 60 sam bila. Kad izađem ću sa petoricom... Kad izađem odavde daću izjavu o Mikiši. Bila sam slobodna devojka, momcima oženjenim se ne pravdam, oni neka se pravdaju svojim ženama - bila je besna Dragana Mitar.

Oni su se pomirili da bi se to zaustavilo što je Dragana krenula da iznosi, zato to nije moglo ni da traje. Edo je svoj cilj ispunio, postao je poznat - rekao je Marko Đedović.

Vraćam ga ženi - dobacila je Dragana.


Ja sam komentarisao sa Matorom, mislim da je žena njega čekala dok ja nisam ušao. Bila je ljuta, sklonila se sa decom, ali se nadala da će mućnuti glavom i da će se dozvati pameti, čekala ga je. On se stalno kaje, da je uništio nešto lepo što je imao napolju. Od tada je Zilha saznala sve, od Dragane. Mislila je da će da mućne glavom, a on je i sad rekao da se neće vratiti ženi - rekao je David.

Očigledno ne može emocije da mu oprosti, evo vraćam joj muža - ponovila je Dragana.

Ne mogu ja da se vratim nikom na silu, ne bih ušao ovde da nisam želeo - naveo je Edis Fetić.

Molim ženu da povuče zahtev za razvod braka - rekla je Dragana.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>