Style

Ljubav & Sex

Mesečni horoskop za april 2020. godine!

April, mesec ograničenih mogućnosti u svakom pogledu. Mesečni horoskop za april 2020. godine, je pre svega pod uticajem tranzitnog hoda Saturna iz Jarca u Vodoliju. Ovo će doneti brojna ograničenja. A tokom aprila 2020. aktivan je tranzit Marsa, pa su mogući sukobi i tenzije.

Mesečni horoskop za april 2020. godine! Svet PlusOvan

Posao
Početkom meseca, tačnije četvrtog aprila, planeta harmonije i dogovora ulazi u vaše prirodno polje komunikacije tako da ćte tokom ovog meseca bit skloni diplomatiji ali je prisutna i pojačana komunikacija.


Što se tiče finansija, moguć dodatni prihod ili vraćanje dugovanja.

Ljubav
Ukoliko ste zauzeti, u vezi ili u braku, komunikacija sa voljenom osobom se poboljšava. Pravite planove za budućnost.

Slobodni pripadnici vašeg znaka se fokusiraju na prijateljstva koja su sada pod znakom pitanja.

Zdravlje
Stabilno je.


Bik

Posao
Vaša vladajuća planeta na početku meseca aprila ulazi u vaše prirodno polje finansija tako da će asda mnogi pripadnici vašeg znaka biti u povoljnom periodu kada je novac u pitanju.

Takođe, krajem prošlog meseca je Saturn ušao u vaše polje karijere i statusa i vreme je da počnete razmišljati u kom pravcu će se vaša karijera razvijati.

Ljubav
Ako ste u vezi ili u braku, tokom narednoh nekoliko nedelja dolazi do zahlađenja u relaciji u kojoj se nalazite.

Slobodni pripadnici vašeg znaka razvijaju jedan kvalitetan odnos putem društvene mreže.

Zdravlje
Čuvajte se povreda.


Blizanci


Posao
Optimistični ste i ovo je mesec u kojem ćete ipak uspeti sklopiti neke važne dogovore.

Planeta koja vlada vašim horoskopskim znakom jedanaestog aprila prelazi u znak Ovna, što će omogućiti daleko bolje funkcionisanje u svakodnevici. Finansije su stabilne.

Ljubav
Na ovom polju, ukoliko ste zauzeti, komunikacija, kao osnova svake relacije, se značajno poboljšava iako će povremeno biti prisutne i varnice.

Ako ste još uvek slobodni, planeta ljubavi u vašem znaku boravi tokom čitavog meseca, tako da ćete imati priliku promeniti svoj emotivni status.

Zdravlje
Obratite pažnju na imunitet.

 

Ovan je poseban znak horoskopa! Evo 15 osobina koje ga izdvajaju!
Rak

Posao
Vrlo ste zainetersovani za promene na teritoriji posla. Tokom narednog perioda, do kraja meseca ćete baviti reorganizacijom sa svrhom da u daljoj budućnosti poboljšate kvalitet i produktivnost.

Finansije su nešto lošije, ali se brinete više nego što je potrebno.

Ljubav
Ukoliko ste zauzeti, dolazi do rasterećenja na polju partnerstava. Sada će vam biti jasno kakav je kvalitet vašeg odnosa. Jedan deo pripadnika vašeg znaka shvata da je relacija izuzetno kvalitetna a drugi, manji deo, dolazi do zaključka da se mora krenuti dalje.

Ukoliko ste slobodni, moguće je simpatisanje nekog sa kim poslovno sarađujete, ali je to ipak odnos na daljinu.

Zdravlje
Tokom čitavog meseca ste nervozni.


Lav

Posao
Tranzitni Saturn, zajedno sa Marsom, je napustio vaše prirodno polje posla, tako da ćete primetiti kako pritisak na ovom polju prestaje. Sada ćete imati priliku da napravite mini retrospektivu svog rada u prethodnom period.

Ipak, tu je još uvek Jupiter koji donosi nove poslovne prilike, u novim okolnostima, ali i neka vrsta rasterećenja čeka jedan deo Lavova.

Ljubav
Ako ste u vezi ili u braku, javiće se distanca u odnosu ali i briga za dalji razvoj relacije. Važno je da date prostora voljenoj osobi i da to bude uzajamno.

Ako ste još uvek slobodni, zainteresovaće vas nešto starija osoba.

Zdravlje
Premoreni ste.


Devica

Posao
Tokom aprila ćete biti veoma motivisani kada je posao u pitanju. Sada su u ovom vašem prirodnom polju Saturn zajedno sa Marsom, pa je neophodno da se prirpemite za određene napore koji slede.

Istovremeno ćete moći da napravite progres, ali isto tako, ovo je period kada nećete moći delati onako kako želite.

Ljubav
Ako ste u vezi ili u braku, okupirani ste, zajedno sa voljenom osobom poslom ali i zajedničkim finansijama.

Zdravlje
Moguće su povrede.
 

Nedeljni horoskop: Ovan slaže kockice, Lav ima žestoke tajne...

Supa je zdrava, a ova četiri dodatka ubrzavaju metabolizam!


Vaga


Posao
Zabrinuti ste za svoj status kada je posao u pitanju, ali je to ipak malo predimenzionirano.

Sada je neophodna dobra organizacija ali da zaposlite um da se ne biste bavili nekim nepotrebnim i opterećujućim stvarima. Finansije su relativno stabilne.

Ljubav
Odno sa partnerom se stabilizuje, ali Mars, koji tokom aprila boravi u vašem prirodnom polju ljubavi može izazvati povremene tenzije i sukobe.

Ako ste slobodni, moguća promena emotvnog statusa. Ljubav počinje preko prijatelja.

Zdravlje
Stabilno je.


Škorpija


Posao
Napetost jenjava, posebno kada je komunikacija u pitanju. Tokom narednih nedelja je poslovna situacija relativno stabilna iako ćete imati utisak da vam neko narušava autoritet.

Fokusiraćete se na polje doma i nda članove porodice. Mogući sukobi.

Ljubav
Ukoliko ste zauzeti, neophodno je da umanjite pritiak koji trpi relacija u kojoj se nalazite. Vrlo je verovatno da partner neće imati razumevanja za vaše stavove i najbolje je truditi se izbegavati ozbiljne i teške teme.

Slobodni pripadnici se veoma interesuju z ajednu mlađu osobu ali samo naslućuju interesovanje suprotne strane.

Zdravlje
Čuvajte se povreda.


Strelac

Posao
Ozbljno razmatrate poslovnu situaciju i u vama će se javiti doza zabrinutosti, ali je to ipak samo privremeno. Finansije se stabilizuju, posebno kada su rashodi u pitanju.

U drugoj polovini meseca planeta platnog prometa pravi povoljan aspekt na vaše Sunce tako da su moguće zaostale isplate novca.

Ljubav
Ako ste u vezi ili u braku, neophodna je tolerancija partnerovih promena raspoloženja.

Ako ste slobodni, za vas se interesuje jedna osoba visokog društvenog statusa a vi taktizirate. Nemojte gubiti vreme.

Zdravlje
Stabilno je, ali popravite režim ishrane.


Jarac


Posao
Pred vama je mesec u kojem ćete osetitijedno ozbiljno rasterećenje kada je posao u pitanju. Prošli ste jedan izuzetno naporan, dugotrajan proces koji je doneo veće odgovornosti i sada ćete malo usporiti.

Posao funkcioniše dobro, odgovornost vam nije nešto strano ali ste zabrinuti za budućnost. Ipak, razloga za brigu, u vremenu nema, jer će se posao ali i finansije popravljati.

Ljubav
Zauzeti pripadnici vašeg znaka će se povući u sebe. Razlog je napor kroz koji ste prošli i nije vam do komunikacije.

Slobodi pripadnici vašeg znaka već na samom početku meseca mogu promeniti svoj emotivni status.

Zdravlje
Stabilizuje se.


Vodolija

Posao
Ograničenih ste mogućnosti na ovom polju, a razlog je, između ostalog, tranzitni Saturn koji je nedavno ušao u vaš znak. Tokom aprila je tu i Mars.

Istovremeno imate veliku motivaciju za rad a kolnosti govore da morate usporiti. Finansije su, s druge strane, stabilne.

Ljubav
Ukoliko ste zauzeti, preispitujete odnos u kojem se nalazite. Nervoza u vama može kulminirati i vi ćete to preneti na suprotnu stranu. Suzdržavajte se.

Ako ste slobodni, pred vama je mesec u kojem ćete više komunicirati i flerovati a jedna mlađa osba će se ozbiljno zagrejati za vas.

Zdravlje
Povišen pritisak.


Ribe

Posao
Tokom prvih deset dana planeta komunikacije je i dalje u vašem prirodnom polju ličnosti. Komuikativni ste a do vas pristiže i mnoštvo informacija.

Ne uzimajte sve zdravo za gotovo, neke stvari nisu proverene a mogu vas zabriunuti od druge polovine meseca razmišljate o dodatnom izvoru prihoda i ukazaće vam se prilika za dodatnu zaradu.

Ljubav
Ako ste u vezi ili u braku, bliskost i povezanos sa voljenom osobom je jača nego ikad. Imate želju da razgovarate, ali i da učite zajedno tako da ćete se tome sada posvetiti.

Ako ste slobodni, ljubav dolazi preko člana porodice i zasniva se prvenstveno na komunikaciji.

Zdravlje
Moguće glavobolje.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Luftika.rs

Povezane vesti:


>