Lepota

Ljubav & Sex

Vežba koju smo obožavali! Topi salo i celulit brže nego dijeta!

Vežba koju smo obožavali kao deca! Topi salo i celulit brže nego dijeta i trbušnjaci. A istraživanje pokazuje da bi većina žena kod sebe promenila upravo stomak.

Vežba koju smo obožavali! Topi salo i celulit brže nego dijeta! Svet PlusNije vam potrebna teretana, nisu vam potrebne skupe sprave... samo mali osvrt na detinjstvo kada smo obožavali da vrtimo obruč. Upravo ova zabavna vežba, koja je ujedno i igra, može da vam pomogne da istopite salo sa stomaka, a da se ne osećate kao da ste naporno vežbali.

Bijonse je na primer objavila da je nakon porođaja stalno vrtela obruč i da je zbog toga jako brzo izgubila stomak i povratila devojkačku figuru i struk. 

Prilikom vrtenja obruča radi celo telo, fitnes eksperti kažu da je to fenomenalna taktika i za borbu protiv celulita.
 

Farbanje kose! Kada ne trebate eksperimentisati kod kuće!

Kakao je lekovit, evo zašto ga treba piti svakodnevno!
Nemojte pomisliti da ste sada previše trapavi za tako nešto. Možda će vam trebati vremena da se prisetite i krenete da dobro vrtite obruč ali ćete sigurno veoma brzo biti jako zadovoljni. 

Bitno je znati, što je obruč veći lakše ga je kontrolisati i brže ćete stomak dovesti u red. Nosite užu odeću dok vrtite obruč!

Radite ovu vežbu po 30 minuta dnevno (ne morate svih 30 minuta odjednom)  i za tri nedelje ćete primetiti rezultate kakve ne daju čak ni trbušnjaci, a ni dijeta.

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>