Zadruga

Parovi

Zorica Marković na ivici suza! Ožiljci za ceo život! (VIDEO)

Zorica Marković na ivici suza, ispričala svoju životnu priču. Njeni cimeri u rijalitiju "Zadruga 3" ostali su bez reči. Dopada mi se ova tema, imama veliko iskustvo što se ovoga tiče. Govoriću o prevari u braku. Ja sam to doživela kao žena. To su ožiljci za ceo život!

Zorica Marković na ivici suza! Ožiljci za ceo život! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Sinoć su zadrugari govorili na temu prevara. Oni su se podelili u dva tima, te jedni zastupaju stavove za, a drugi protiv prevare.

"Koja je poenta ulaska u brak ako se dešava prevara." - upitao je Luka Belić Ivanu Šopić, kapitenku tima za prevaru.

"Ovo su lične frustracije... Jedna žena je za sva vremena, a ove druge su potvrda da je za sva vremena." - rekla je Šopićeva.

Nakon ovoga, pevačica Zorica Marković dala je prvi put veliku ispovest o svom životu, braku i prevarama.

"Dopada mi se ova tema, imama veliko iskustvo što se ovoga tiče. Govoriću o prevari u braku. Ja sam to doživela kao žena. Ta stvar ostavlja za ceo život ožiljak. Doživela sam da me je muž posle 6 godina braka prevario, imali smo i dete, to su bolne stvari. U moje vreme se znalo šta je ko u kući. Muškarac je muškarac, žena je žena. Imam 4 sina iz 8 brakova... Što je to sad bitno? Tema je prevara i brak. U ono vreme se poštovao brak kao institucija. Ja sam razvedena tačno 23 godine. Otkako su žene postale ravnopravne, to je otišlo bestraga. 

Za mene se svašta pisalo, ali ja u braku nisam varala, tako sam odgojena i vaspitana. Za moju majku je moj otac bio Bog pa on, svetinja i zakon. U svog muža je gledala kao Boga, ponosna sam na to, iako je to primitivno i prevaziđeno ali mislim da je to ono pravo. Ovde su samo Edo i Dragana pokazali da su za prevaru, oni su ostali tamo iskreni. Ja nisam sigurno varala, kada je Janjuš pitao digla sam sa velikim zadovoljstvom ruku. 

Ne podržavam prevaru, to je nemoguće, ali mi živimo u prevarantskom društvu. Mislim da treba da se sedne da se popriča, da se pokuša da se brak spase, otvorenim razgovorom. Svi smo od krvi i mesa. Balkanci to nikad neće priznati. Da je meni moj muž rekao da mu je neka druga skrenula pažnju, gospođa sa kojom se kasnije i oženio i dobio sina, da mi je rekao, možda bih mu i oprostila. Da spasimo ako može da se spasi brak, ali muškarci to izbegavaju, ali i žene to rade. Teško je kad supružnici imaju decu, to su teške stvari, nisu ni svesni kakve posledice ostaju. Prestanu emocije, kakve emocije, treba da ostane poštovanje. Ima primera da su ostali u zajednici iako su nestale emocije, jer je to poštovanje. Zbog porodice i poštovanja braka ne dolazi do kraja i do razvoda. 

Ostala sam sama iako sam mogla da se udam onoliko puta. Svoju ljubav sam pretočila u sinove, sama sam ih odgajila i ponsona sam. Teško je bilo, ali bih svakoj ženi preporučila da pusti ako ne ide, mene je ta bol ojačala. To se desilo kad sam bila baš mlada. Dobila sam malo i muškobanjasto ponašanje, to je bio odbrambeni mehanizam, kao lavica sam branila porodicu jer sam bila bez supruga, bila sam i muško i žensko da bih sačuvala svoj dom i svoju decu, ponosna sam. Prvi put pričam ovu svoju priču, nisam dozvolila da u moju kuću osim oca moje dece, mog mlađeg sina, a moj prvi suprug je preminuo... 

Nijedan muškarac u mojoj kući nije prespavao. Moji sinovi samo svoje očeve pamte. Imala sam veze, tri duge veze, treća još traje, k*rva nikad nisam bila, ponosna sam na sebe što se tiče sinova, porodice, braka... Nikad nikome nisam bila recka... Pitaću vas kako ćete izgledati u 60 godina, bićete sprčene babe jer ne čuvate svoj život i zdravlje, menjajući muškarce... Neću mnogo da davim, za mene je ovo bolna tema. Ja sam suprugu pokušala da vratim prevaru, otišla sam na sastanak sa muškarcem, osećala sam se kao zadnje g*vno. Vratila sam se ponosna jer to nisam uradila iako sam mogla. Nisam htela sebe da prljam, kome se ja inatim, neću da budem ničije smeće." - pričala je Zorica na ivici suza, a zadrugari su je slušali bez reči.



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>