Zadruga

Parovi

Đole Đogani: Mama, ćerka i Andrej skovali plan kako da zarade pare!

Počinjem da razmišljam da su mama, ćerka i Andrej skovali plan kako da lako sa svađama, optuživanjem drugih zarade lake pare, a inače njima nije teško da to rade oni takvim životom i žive, smatra Đole Đogani.

Đole Đogani: Mama, ćerka i Andrej skovali plan kako da zarade pare! Screenshoot/Instagram



"Počinjem da razmišljam da su mama, ćerka i Andrej skovali plan kako da lako sa svađama, optuživanjem drugih zarade lake pare, a inače njima nije teško da to rade oni takvim životom i žive. Kod njih je rijaliti zapravo njihov život, samo to sada rade pred kamerama bez stida i blama, prvo histerija, tuča, vikanje, blamaža, govor mržnje... A onda se smire, pa čak i lepo mirno pričaju, koga to oni foliraju? I mislim da je bio dogovor da Luna uđe pošto duguje 25.000 evra za spotove i pesme, pa Anabela poludi zbog pisma, pa ovaj neizlečivi muz Andrej podržava njihovu priču i ko zna šta su još skovali kao plan, pitajte Andreja neka kaže da je Anabela njega pre par meseci tukla stolicom, rascopala mu glavu." - ispričao je Đole i dodao:



 

"Ova žena Anabela je Gagiju zbog novinske neproverene informacije ušla u stan i gurnula mu je flašu u usta, istukla ga bezbroj puta, kada ona pita "kad je to bilo" ? Gagi ne može svega da se seti, ali seća se moja sestra pošto svaki put posle svađe se iskrade i dođe u Zemun oko dva sata iza ponoći. Pa zar ljudi ne vide te njihove histerije, to polivanje to bacanje flaša kako na Gagija tako i na Marka, kako ona ima pravo da udara Marka, zabranjuje ljubav, što se ona uopšte meša u to, pa brate idi leči ovog tvog narkića i na kraju kako da svi muškarci postanu narkomani kada spanđaju sa tobom. Pouzdano znam da su svi bili dobri ljud pre Anabele. A tvoja cela porodica tri kolena unazad posećuje psihijatrije. Naravno da ja nisam ništa niti pisao niti bio u komunikaciji sa porodicom Bukva ili Đogaj od kad se moj brat razveo." - zaključio je Đole.

Podsetimo, Andrej je za jedan medij potvrdio kako je Đole slao preteće poruke Luni.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>