Region

Svet

Region

Premijera! Serija Južni vetar deseta epizoda! Trenutno primirje! (VIDEO)

Premijera! Serija - "Južni vetar", deseta epizoda koju je za Radio-televiziju Srbije realizovala izvršna produkcija "Režim doo", na programu RTS 1 je u nedelju 22. marta od 20.05 časova! Trenutno primirje!

Premijera! Serija Južni vetar deseta epizoda! Trenutno primirje! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



U predhodnoj epizodi:

Želeći da konkureciji stavi do znanja da neće lako preuzeti primat u beogradskim kriminalnim krugovima Vajo i njegova ekipa preduzimaju prve, ali veoma konkretne korake, povodom otpočinjanja novog posla između Careve i Dimirove grupe.

Pored sveg truda koji je uložio Maraš ipak ne uspeva da svoj novi posao "postavi na noge" ali, sa druge strane, uspeva da pridobije poverenje onih do kojih mu je najviše stalo.

Ne bi li smirio strasti između sukobljenih strana Stupar ugovara sastanak između Vaja, Cara i Dimitra. Iako deluje da su uspeli da postignu dogovor oko poslovanja jasno je da je u pitanju samo privid...
 

Serija Mindhunter za sve ljubitelje priča o serijskim ubicama! (VIDEO)

Serija Tajkun druga epizoda! Iznenadni povratak! (VIDEO)


 

Deseta epizoda:

Trenutno primirje, koje je u realnosti samo izgovor za konkretnu pripremu za nastupajući rat bandi, svi učesnici u sukobu koriste za obavljanje drugih obaveza.

Dok Car priprema slavu a Vajo gosti svog inostranog poslovnog partnera Dimitar deo svoje vojske premešta u Beograd.

Maraš priznaje sebi da u poslovima koje je započeo ne može da uspe bez Careve pomoći pa odlučuje da pomoć i prihvati. Ali kada sazna sve pojedinosti koje sadrži Carev novi posao okreće mu leđa i povlači se.

Uprkos Stuparevim nastojanjima da celokupna dešavanja u kriminalnim krugovima drži pod kontrolom, prateći određene dokaze, ambiciozni inspektor Papa nasluti kakav se haotični rasplet tu može predviteti što dodatno iskomplikuje stvari...

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>