Zdravlje

Ljubav

Tradicionalna medicina sada je naglo dala priznanje vitaminu C!

Tradicionalna medicina sada je naglo dala priznanje vitaminu C! Evo zašto doktori kažu da sada uzimamo što više vitamina C!

Tradicionalna medicina sada je naglo dala priznanje vitaminu C! Svet PlusSepsa je po život opasno stanje uzrokovano sistemskom infekcijom koja izaziva preteranu reakciju tela i pokreće prekomerni i krajnje destruktivni imuni odgovor. U nedostatku pravovremene dijagnoze i lečenja, sepsa može izazvati otkazivanje organa i smrt.

 

Čuveni ruski specijalista savetuje kako da obnovite imunitet za 15 sekundi!


Dobra vest je da se pokazalo kako velike doze vitamina C sa hidrokortizonom i tiaminom značajno povećavaju šanse za preživljavanje. Ovaj način lečenja sepse razvio je dr Pol Marik, lekar iz Istočne Virdžinije. Njegova retrospektivna studija je pokazala da kombinacija ovih lekova i adekvatno davanje leka u intervalima smanjuju smrtnost sa 40 na 8,5%.

Važno je napomenuti da ovo lečenje nema nuspojave i jeftino je, lako je dostupno i praktično nema rizika.


2009. godine vitamin C je bio spasonosni lek protiv jakog svinjskog gripa. Pre toga,  mnoga istraživanja pokazala su korist vitamina C protiv raznih vrsta infekcija.
 

Ljubimci ne prenose Korona virus! Vlasnici pasa imaju jači imunitet! 

Virusna pneumonija je opasno stanje sa lošom kliničkom prognozom.


Vitamin C, takođe poznat kao askorbinska kiselina, ima antioksidativna svojstva. Kada dođe do sepse, oslobađanje citokina izazvano time se aktivira, a neurtofili se nakupljaju u plućima, uništavaju alveolarne kapilare.

 

Rane kliničke studije su pokazale da vitamin C može efikasno sprečiti ovaj proces.

 

Prema doktoru Ronu Haningejku, vitamin C je neverovatan lek za infekcije. Ovaj lekar smatra da tradicionalna medicina zanemaruje ovaj lek iz razloga jer je on jednostavan vitamin, mada je zapravo moćan oksidant koji uklanja patogene kada se uzme u velikim dozama.

 

Ruski napitak za zdravlje! Jača imunitet!

Sprečite viruse i grip! Jačanje imuniteta uz pomoć tri namirnice!Ovaj doktor je ubeđen da će vitamin C izlečiti i koronavirus, s obzirom da se njime uspešno tretira sepsa, prenosi portal Econet.ru

Ostale teme vezane za zdravlje, možete pronaći OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>