Region

Svet

Majka Nadežde Biljić: Longo je rođen veoma mali, nema ni dva kilograma!

Majka Nadežde Biljić kaže da je situacija takva da ne mogu da se raduju. Longo je rođen veoma mali, nema ni dva kilograma! Nadežda se polako oporavlja, ali teško je...”

Majka Nadežde Biljić: Longo je rođen veoma mali, nema ni dva kilograma! Screenshoot/Instagram



Iako se zbog visokorizične trudnoće pridržavala svih saveta lekara i preselila se u rodno Valjevo kako bi o njoj dodatno brinula majka Slavica, inače medicinska sestra, Nadežda Biljić nije mogla da spreči prevremeni porođaj, koji se desio dva meseca pre očekivanog termina.

Mališan, kome su roditelji dali ime Longo, trenutno se nalazi na odeljenju neonatologije, a Nadežda i Toma, ali i cela porodica, mole se da sve bude kako treba i da njihov novi član iz bolnice izađe živ i zdrav.
 

Kroj bluze koji će dominirati modnom scenom tokom proleća!



 

- Nadežda je imala jake bolove usled kontrakcija koje su iznenada počele dva meseca pre termina porođaja. Uplašenu i uplakanu, u toku noći ju je otac odvezao u bolnicu u kojoj radi njena majka Slavica, ali prevremeni porođaj, nažalost, nije mogao da se izbegne - rekao je izvor iz bolnice koji je insistirao na anonimnosti.

Kako nam je rekao, porođaj je protekao dobro, bez većih komplikacija, a pevačica se porodila prirodnim putem. Međutim, nakon što je Nadežda rodila dečaka, lekari su počeli da se bore za njegov život.

- Longo je rođen veoma mali. Nema ni dva kilograma. Pluća mu nisu razvijena, zbog toga je u inkubatoru i na odeljenju neonatologije. Kod ovako pre vremena rođene dece nije zahvalno davati dugoročne prognoze. Za sada se čini sve da mališan bude dobro - rekli su nam u toj zdravstvenoj ustanovi.

- Roditelji malenog dečaka, pevačica i rijaliti zvezda Nadežda Biljić i njen izabranik Toma Panić, zbog brige za dete, ali i straha od eventualnih mogućih komplikacija, nisu u stanju da govore. Samo se mole da sve bude u najboljem redu. Nadeždina majka Slavica kratko je rekla za "Alo! da su svi u porodici zabrinuti kako zbog malenog Longa, tako i zbog situacije sa koronavirusom.

Trenutno je situacija takva da ne možemo ni da se radujemo. Nadežda se polako oporavlja, ali teško je - rekla je Slavica za "Alo!" i dodala:

- Ne mogu vam ništa više reći jer nam je Toma zabranio. Oni su roditelji, a ja samo baka koja nema pravo da daje izjave ukoliko su joj oni tako naredili. Oni se neće oglašavati dok sve ne bude bilo kako treba, a svi se nadamo da hoće - rekla je Slavica.

Ponosni, ali uplašeni otac Toma Panić rekao nam je da je za sada sve pod kontrolom te da se nadaju najboljem ishodu.

- O detaljima ne želim da pričam dok Longo ne izađe, ne zamerite mi - rekao je Panić.

Podsećanja radi, Nadežda Biljić trebalo je da se porodi krajem maja ili početkom juna, ali je maleni dečak rešio da požuri, pa je na svet došao 16. marta. Za sada se nalazi na odeljenju neonatologije valjevske bolnice, u kojoj se nalazi i njegova majka.
 

Đole Đogani izneo detalje veze Anabele i Gagija!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>