Region

Svet

Region

Serija Tajkun prva epizoda na RTS-u! (VIDEO)

Serija "Tajkun" prva epizoda emitovana je sinoć na Super Star kanalu, a oni koji su je propustili mogu je pogledati večeras na RTS-u od 20. časova! Kroz deset epizoda gledaoci će moći da prate dramatičan život moćnog čoveka na vrhuncu karijere, kada i država i neprijatelji prete da unište njegovo poslovno carstvo.

Serija Tajkun prva epizoda na RTS-u!  (VIDEO) Screenshoot/YoutubeAutor scenarija je Đorđe Milosavljević, reditelj Miroslav Terzić, a u centru priče je život tajkuna koga tumači Dragan Bjelogrlić.

"Tajkun" je triler sa kriminalističkim zapletom u kom dominiraju elementi porodične drame. U centru priče je Vladan koji je u javnosti omražen zbog bogatstva stečenog na sumnjiv način, tokom devedesetih godina prošlog veka. Godinama je iz senke upravljao svojom moćnom kompanijom ali se sve menja kada biva primoran da izađe na medijsku svetlost. On postaje progonjen čovek, prisiljen na drastične mere radi očuvanja sebe, svoje kompanije i porodice. 

Pored javnih i tajnih neprijatelja, Vladan je sukobljen i sa onima koji bi trebalo da mu budu najbliži. Njegov sin i budući naslednik bogatstva Bojan (Vuk Jovanović), i ostatak porodice i najbližih saradnika imaju svoje javne i tajne želje i planove, a na prividnom okupu održava ih samo Vladanovo bogatstvo koje svi žele da prisvoje. Kako biti korak ispred neprijatelja čije je lice skriveno? Kako razlikovati lojalnost od izdaje u trenutku kada prošlost traži svoj danak?
 

Premijera! Serija Južni vetar deveta epizoda! (VIDEO)"Tajkun" je okupio vrhunsku ekipu kreativaca iz Srbije i regiona. Uz Dragana Bjelogrlića, u glumačkoj postavi nalaze se Bane Trifunović, Marko Baćović, Hana Selimović, kao i mlade glumačke nade Vuk Jovanović, Neven Bujić, Vanja Nenadić i Miloš Petrović Trojpec. Uz Tihanu Lazović, tu su još dve gostujuće regionalne zvezde: Janko Volarić Popović i Toni Mihajlovski. Publici će biti posebno zanimljivo da u jednoj od epizodnih uloga vidi legendarnu pevačicu Bebi Dol.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>