Region

Svet

Dok se celi svet bori sa koronavirusom, Hari Varešanović u bolnici zbog vijagre?!

Varešanović se javio lekaru zbog blagih smetnji koje je doživeo nakon što je popio dve tablete odjednom. Dok se celi svet bori sa koronavirusom, Hari Varešanović u bolnici zbog vijagre?!

Dok se celi svet bori sa koronavirusom, Hari Varešanović u bolnici zbog vijagre?! Screenshoot/Instagram



Dok se celi svet bori sa koronavirusom, Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari, bori se sa lekovima za potenciju, ekskluzivno saznaje "Alo!".

Naime, bosansko-hercegovački pevač nedavno je završio u jednoj privatnoj bolnici u Sarajevu i to navodno zbog vijagre koja ga je dovela do blagog srčanog udara. Kako "Alo!" saznaje od izvora bliskog pevaču, Hari je morao da se javi lekaru zbog blagih smetnji koje je doživeo nakon što je popio dve tablete odjednom. Pevač se odlučio na ovaj korak jer je želeo da bude intiman sa mlađom devojkom koju je nedavno upoznao, a nije hteo da se izloži mogućnosti da omane u krevetu.

 

- Hari je pre nekoliko dana posetio jednu privatnu kliniku u Sarajevu i to zbog srčanih problema. Tada se lekarima požalio na bol u grudima i lupanje srca i priznao im je da tako nešto nikada nije doživeo - kaže naš izvor na početku razgovora i objašnjava da je Hari tada priznao lekarima da je popio tablete za potenciju - ispričao je za „Alo!“ izvor upućen u ovu priču. 

- Rekao im je da je popio dve tablete odjednom, umesto preporučene jedne, kako je inače pisalo na kutiji. Lekari su obavili sve analize, te su vrlo brzo zaključili da je Harijev problem sa srcem nastao upravo zbog vijagre - priča naš izvor i objašnjava da je pevač vrlo brzo otpušten na kućno lečenje.

- Hariju više ne pada na pamet da ponovo uzme vijagru, a prvi put u životu se na taj korak odlučio jer je želeo da impresionira jednu mladu damu koju je nedavno upoznao. Iako je zdrav i potentan, ipak je u godinama kada može da omane u krevetu, a to nije želeo da se desi - ispričao je izvor.

Kako je još objasnio, zbog popularnosti, ali i delikatnosti situacije, Varešanović nije otišao u državnu kliniku, već je sve preglede obavio u privatnoj.

Kako bismo proverili istinitost ove informacije, pozvali smo regionalno poznatog pevača koji je u prvi mah odbio da direktno odgovori na naša pitanja.

- Odakle vam te informacije i kome sam ja uopšte bitan?! - postavljao nam je Hari pitanja umesto da nam da odgovor.

- Moje srce je zdravo kao dren! Izgledam i osećam se bar 20 godina mlađe, u punoj sam snazi i veran sam osobi koju volim. Neću da kažem da nikada nisam popio vijagru - rekao je Hari.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo

Povezane vesti:


>