Zadruga

Parovi

Kako će Luna reagovati? Tea je trudna, ulazi u Zadrugu da obavesti Marka!

Kako će Luna reagovati? Tea je trudna, ulazi u Zadrugu da obavesti Marka! Sve se desilo pošto su krajem prošle godine Luna Đogani i Marko Miljković raskinuli, a di-džej iz Brusa izgleda nije gubio vreme.

Kako će Luna reagovati? Tea je trudna, ulazi u Zadrugu da obavesti Marka! Screenshoot/Instagram



Marko Miljković navodno je napravio dete izvesnoj Tei, koja je najavila da će ući u "Zadrugu 3" da bi mu radosnu vest lično saopštila. Sve se desilo pošto su krajem prošle godine Luna Đogani i Marko Miljković raskinuli, a di-džej iz Brusa izgleda nije gubio vreme.

Naime, Marko je kontaktirao s Teom, koja tvrdi da se već pet godina poznaju, ali da nikada nisu bili u zvaničnoj vezi, kao i da je u tom periodu, kada su se viđali i čuli svakodnevno, među njima nešto kliknuo i desilo se dete.

- Marko i ja se poznajemo već pet godina. Često smo se sretali po gradskim dešavanjima i klubovima. Nekad davno smo imali nešto, ali to nije bila veza. Međutim, kada su Luna i on raskinuli, mi smo se videli i tu je nešto kliknulo. Nismo bili u zvaničnoj vezi, ali stalno smo se čuli i viđali. Ja sam očekivala da će to prerasti u nešto više. Pre njegovog ulaska u rijaliti poželela sam mu sreću u rekla: "Vidimo se kad izađeš" - rekla je Tea za Svet i nastavila ispovest:

- Međutim, krajem februara saznala sam da sam u drugom stanju i da nosim njegovo dete. Nisam želela da mu šaljem nekakva pisma ili da tražim produkciji da ga obaveste. Razmišljam da uđem i da mu lično kažem šta imam. On ako ne želi da prihvati i prizna dete, to je u redu, ali ima pravo da zna. Iskreno, razočarala sam se kad se pomirio sa Lunom. Svašta mi je pričao o njoj, između ostalog, da ga je jako povredila i da joj nikada neće oprostiti, a još više me šokiralo kada su priznali da su se pomirili još pre rijalitija. On je dečko koji sedi na dve stolice. Da je iskreno voli, ne bi se viđao sa mnom.

Ona dodaje da zna da je Luna psihički vrlo nestabilna, da je svesna da bi mogla totalno da pukne kada sazna kakvu joj je izdaju Miljković priredio. Devojka budno prati dešavanja u Šimanovcima i jedva čeka trenutak kada će kročiti unutra i reći istinu jer, kako kaže, teško joj je i strepi za svoju i bebinu budućnost jer sve zavisi od Markovog odgovora hoće li priznati dete.
 

Kija Kockar: Ne mogu više da glumim, pući ću. Ja sam kriva za sve!



- Meni nije potrebna popularnost, ne planiram da uđem da bi se čulo za mene preko njega, već jednostavno želim da znam na čemu sam i da li će on prema ovoj situaciji da postupi odgovorno kao zreo muškarac ili ne. Iskreno, žao mi je Lune. Devojka nije ni za šta kriva. Znam da će je ovo psihički dokusuriti, ali oni ne znaju koliko je meni teško. Sedim kod kuće i razmišljam o budućnosti i nekad ne mogu da verujem šta sam sebi dozvolila. Ja ću ovo dete zadržati šta god on bude rekao. Mene ne zanima da li on to želi ili ne. Ako neće on, sama ću da se brinem o detetu. Ne mogu da kažem da smo planirali, daleko od toga. Nismo ni zvanično bili u vezi, ali eto, desilo se - zaključila je trudna Tea.

Luna: Rodiću Marku ćerku Miu


Đoganijeva i Miljković ne kriju koliko je jaka njihova ljubav, pa svaki momenat u "Zadruzi 3" koriste da dokažu jedno drugom, ali i svima, koliko se vole. Oni su otkrili tokom gostovanja u jednoj emisiji da su apsolutno spremni za bebu, da su sigurni jedno u drugo i da bi to bio pravi pogodak za oboje. Luna je otkrila da bi volela, ukoliko dobije ćerku, da joj da ime Mia, a Marko, s druge strane, dečaka bi nazvao Luka.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet/Republika

Povezane vesti:


>