Zadruga

Parovi

Miljana Kulić otkrila ko će biti pobednik rijalitija Zadruga 3!

Ko bi rekao... Miljana Kulić je otkrila ko će biti pobednik rijalitija "Zadruga 3", kao i to ko ima najveći nedeljni honorar!

Miljana Kulić otkrila ko će biti pobednik rijalitija Zadruga 3! Screenshoot/Video




Miljana Kulić pre ulaska u "Zadrugu" dala je iskren intervju u kojem tvrdi da nije najplaćenija osoba u rijalitiju.

- Kada bih vam rekla ko je plaćeniji od mene, ne biste mi verovali! Gagi Đogani, Stefan Karić i Iva Grgurić imaju najveći honorar. Neko od njih će biti i pobednik, jer uvek pobedi onaj ko je imao najveći honorar. Gagi mi je lično rekao koliko novca je dobio i ja mu verujem zato što je on i za Lunu u prošloj sezoni pregovarao, pa je pobedila - sigurna je Miljana, koja je po svojoj proceni otrkila ko će pobediti.

Iako su mnogi mislili da se Miljana nikada više neće vratiti u rijaliti, ona je ipak morala da postupi drugačije.

- Nisam to izjavila u afektu, stvarno sam mislila da više nikada neću ući u rijaliti. Međutim, kada sam shvatila da neću biti isplaćena za pet meseci koliko sam bila unutra i žrtvovala sebe, svoju privatnost i živce, onda sam rešila da se vratim. Jer, zašto bih nekom poklonila novac kada je meni potreban za dete i za život - kaže Kulićeva za "Alo!", koja je otkrila kako su ljudi reagovali na nju kada su je videli na ulici nakon diskvalifikacije.

- Starije žene su plakale, nisu mogle da veruju da su me upoznale. Imam veliku podršku onih koji smatraju da zaslužujem pobedu nakon svih godina koje sam u rijalitiju provela - rekla je Miljana.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>