Zdravlje

Ljubav & Sex

Čuvarkuća na prazan stomak izbacuje otrove iz organizma!

Čuvarkuća na prazan stomak izbacuje otrove iz organizma! Poreklom iz Meksika, ova čudesna biljka raste svuda: po stenama, krovovima, zidovima, u kući u saksijama. Ne traži mnogo, samo dovoljno sunca, a pruža dosta.

Čuvarkuća na prazan stomak izbacuje otrove iz organizma! Svet PlusPoznato je koliko je čuvarkuća delotvorna za razne kožne probleme pri spoljašnjoj upotrebi, ali vrlo je efikasna i kada se jede.

Osim što je dobra za imunosistem, njeni sveže zdrobljeni listovi ili sveže isceđen sok blagotvorno deluju na bradavice, čireve, rane i opekotine, kurje oči, sunčeve pege, kao i na bolna mesta nastala od gihta ili uboda insekta. Međutim, evo šta se događa ako čuvarkuću umesto obloga pojedemo.
 

Srpkinja iz Pekinga objavila 7 stvari za odbranu od korona virusa!


Sa medom za zatvor

Pokazalo se da je čuvarkuća naročito delotvorna ako se kombinuje s medom, i to za jačanje imuniteta, cista, lošeg varenja, a posebno je dobra za zatvor. 

Zato 300 grama iseckanih svežih listova čuvarkuće pomešajte sa 500 grama meda, preručite u teglu, poklopite, zamotajte u foliju i držite u frižideru. Uzimajte kašiku svakog jutra pola sata pre doručka i kafe, a preporučuje se i da pola sata nakon ovog eliksira ne jedete i ne pijete ništa. Pored toga, ova sjajna mešavina podstiče i izbacivanje otrova iz organizma.

Ovaj preparat nije lek, pa valja biti oprezan i konsultovati se sa lekarom, a posebnu pažnju treba da obrate trudnice i deca.

Ostale teme vezane za zdravlje, možete pronaći OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/healthyfocus.org


>