Region

Svet

Saopštenje organizatora koncerata i Ticket Visiona povodom odlaganja koncerata!

Saopštenje organizatora koncerata i Ticket Visiona povodom otkazivanja/odlaganja zakazanih koncerata. Organizatori događaja će u najkraćem mogućem roku a najkasnije do 02.04.2020. godine informisati kupce ulaznica.

Saopštenje organizatora koncerata i Ticket Visiona povodom odlaganja koncerata! Svet PlusOrganizatori događaja, koji ulaznice distribuiraju preko prodajnih mesta Ticket Visiona-a, postigli su saglasnost i zauzeli zajednički stav u vezi sa odlaganjem  i otkazivanjem događaja, a zbog Odluke Vlade Republike Srbije o zabrani javnog okupljanja u zatvorenim prostorijama koja je stupila na snagu dana 12.03.2020. godine na neodređeno vreme.

 

Organizatori događaja će u najkraćem mogućem roku a najkasnije do 02.04.2020. godine informisati kupce ulaznica:

 

· o novim terminima i lokacijama odloženih događaja;

· o otkazanim događajima za koje će kupci ulaznica moći da traže povraćaj novca. 

Srpkinja iz Pekinga objavila 7 stvari za odbranu od korona virusa!


U slučaju da zabrana okupljanja i nemogućnost održavanja događaja bude trajala duže od 180 dana, kupci ulaznica će imati pravo na povraćaj novca u skladu sa procedurama vraćanja novca Organizatora događaja i Ticket Vision-a.

Imajući u vidu da je usled nastupanja više sile nužno odložiti ili otkazati planirane događaje, mole se kupci za strpljenje i razumevanje.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>