Style

Ljubav

Kožne pantalone u modi! Hit su crne, smeđe i boje jorgovana!

U njima možete da izgledate divlje, moćno, elegantno, ženstveno... Kožne pantalone u modi! Hit su crne, smeđe i boje jorgovana!

Kožne pantalone u modi! Hit su crne, smeđe i boje jorgovana! Screenshoot/Instagram



U njima možete da izgledate divlje, moćno, elegantno, ženstveno... Otuda kožne pantalone tradicionalno nose rokerke, a poslednjih sezona i, metaforički rečeno, blogerke, odnosno moderne devojke i žene koje prate trendove, ne samo modne već i u svim poljima savremenog života.

 


Na tronu su i dalje crne, užih nogavica, ali značajno mesto u svakodnevnom odevanju zauzele su i one u smeđim nijansama i boji jorgovana. Za dnevnu varijatnu odevanja kombinujte ih sa džemperima, duksericama i kratkim čizmama ili patikama. Uveče uz njih obucite, na primer, svilenu košulju koja se oko vrata završava velikom mašnom, odaberite upečatljivu narukvicu i popnite se na štikle. Tako ćete biti spremni i za najglamurozniji događaj.


A ako spadate u najveće ljubitelje kože, onda uz pantalone obucite i kožnu jaknu u istoj boji. To ne samo da je dozvoljeno, već i, ako je suditi po prizorima sa svetskih modnih pista, preporučljivo.
 

Razvedene majke imaju pravo na novu ljubav! Pogani jezici i osveta bivšeg!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>