Region

Svet

Dragana Mirković i Rada Manojlović snimaju duet?!

Dragana Mirković i Rada Manojlović snimaju duet?! Dogovor pao u avionu, a onda neočekivan potez! Obožavatelji ove dve pevačice priželjkuju da njih dve udruže glasove i snime duet, te su čak napravili i anketu koju je Rada podelila.

Dragana Mirković i Rada Manojlović snimaju duet?! Screenshoot/InstagramDragana Mirković, pevačica koja je na estradnom nebu skoro četiri decenije zavredela je ljubav publike svojim prvim hitovima poput "Spasi me samoće", "Kad bi znao kako čeznem", a sve to traje i danas, a njene pesme pevaju sve generacije, bez izuzetka.

Radmila Rada Manojlović je takođe, mlada muzička zvezda koja je svojim šarmom, harizmom i pevačkim talentom brzo osvojila srca milionskog auditorijuma i može se reći da je na dobrom putu da izgradi još bogatiju karijeru. .

Dragana i Rada su imale priliku da se druže u avionu kojim su letele na nastup i tada su obradovale svoje fanove zajedničkom fotografijom.

Obožavatelji ove dve pevačice priželjkuju da njih dve udruže glasove i snime duet, te su čak napravili i anketu koju je Rada podelila.

Da li ćemo uskoro zaista čuti duet dve velike muzičke zvezde, ostaje da vidimo.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo


>