Region

Svet

Đani uskoro pravi svadbu! Moja žena će obući venčanicu! (VIDEO)

Đani uskoro pravi svadbu! Moja žena će obući venčanicu! Folker Radiša Trajković Đani važi za jednog od najtraženijih pevača na našoj javnoj sceni. Kako mnogo radi i često putuje teško mu padaju buđenja rano ujutru, što je priznao pred kamerama emisije "Premijera".

Đani uskoro pravi svadbu! Moja žena će obući venčanicu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube"Teško, jer sam ja navikao da svako jutro legnem oko 4, 5, 6 sati i kad me ujutru žena budi u pola 9, kaže: "Hajde ljubavi ustani treba da ideš na snimanje, jutarnji program"... Jao. Kafica da dođem sebi, hladan tuš i pun gas." - rekao je Đani kroz osmeh.

Kako koronavirus vlada širom planete, a Đani stalno putuje i u kontaktu je svakodnevno sa ljudima, bilo je neizbežno pitanje da li se plaši ovog virusa, ali on je i na to imao simpatičan odgovor.

"Stara dobra šljiva udari i pobijem sve te bacile i viruse i sebe ubijem i viruse i sve." - naveo je folker.

Đani već dugi niz godina uživa u skladnom braku sa suprugom Slađom, kojoj je prošle godine za Dan žena, 8. mart posvetio spektakularan koncert, ali ove godine to nije bio slučaj. Đani je pred premijernim kamerama otkrio i da će Slađa i on sledeće godine praviti srebrnu svadbu.

"Ove godine ništa. Kod moje žene je svaki dan 8. mart, kupio sam joj poklon do 2050. godine. Mi smo 24 godine u braku, dogodine pravimo srebrnu svadbu. Biće moja žena u venčanici, ja ću odelo da nosim prvi put i kravatu, da budem pravi gospodin." - otkrio je Đani.

On se sa porodicom nedavno preselio u novi stan u elitnom delu grada Beograd na vodi, a tamo žive već mnoge poznate ličnosti sa našeg estradnog neba. Međutim, Đani kaže da kod kuće samo prespava, te da ne viđa tako često komšije pevače.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>