Zadruga

Parovi

Luna Đogani priznala da je lagala Anabelu! Izdala sam je! (VIDEO)

Luna Đogani priznala da je lagala svoju majku Anabelu! Izdala sam je! Noćas se u Beloj kući polemisalo tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" i o odnosu Lune Đogani sa majkom Anabelom Atijas zbog dečka Marka Miljkovića.

Luna Đogani priznala da je lagala Anabelu! Izdala sam je! (VIDEO) Screenshoot/Youtube"Očekivano, pošto sam krila od nje. Ona i ja smo najbolje drugarice, od rođenja je znala svaku moju vezu, momka... Prvi put sam u životu nešto sakrila od nje, a to je da smo se Marko i ja pomirili. Znala sam da će da se naljuti i razočara. Ona ima prava da bude ljuta. Razumem je. Nadam se da će je to proći dok se ne budem vratila kući. Kada sam radila mnogo gore stvari, nikada mi nije okrenula leđa. Znam da je ona ljuta i da je to boli, jer se oseća kao da sam je izdala." - rekla je Luna Đogani.

"Kada smo raskinuli, ona je mene gledala u izdanjima kakvim jedna majka ne želi svoje dete da gleda. Ona nije neko ko će meni da govori: "Ne možeš ti", nego će ona mene uvek da pusti." - dodala je Luna.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>