Region

Svet

Darko Lazić na mukama zbog Krečara!

Darko Lazić i Srećko Krečar već godinama su prijatelji, a osim što često nastupaju zajedno, popularni pevači vole i da posede u kafani za svoju dušu, pa su se tako nedavno zatekli u jednom restoranu na Bukulji kod Aranđelovca. Darko Lazić na mukama zbog Krečara!

Darko Lazić na mukama zbog Krečara! Screenshoot/InstagramDarko Lazić i Srećko Krečar su se slikali pored praseta na ražnju, a fotografiju je Krečar objavio na svom Instagramu. Ali, kako smo saznali, mrsni specijalitet kasnije je probao samo Krečar, dok je Lazić, koji je i dalje u fazi mršavljenja posle operacije želuca, bio samo posmatrač.

- Još jedeš? Ja ne mogu ništa, eto, šta mi radite, ubijate me - rekao je Darko kroz smeh Srećku, na šta mu je on šaljivo odgovorio:

- Jedem i za mene i za tebe!

A koliko Srećko voli da se šali, vidi se i po tome što je u spotu za duet "Opasno me radiš" sa Andreanom Čekić obukao radničko odelo i predstavio se kao moler, dok je ona uzela čekić u ruke. To se publici očigledno dopalo, s obzirom na to da je za dve nedelje spot pregledan preko četiri miliona puta na Jutjubu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs


>