Lepota

Ljubav & Sex

Želite blistav ten?! Jabuke će vam u tome pomoći! Obloge za lice!

Želite blistav ten?! Jabuke će vam u tome pomoći! Obloge za lice od ovog voća pomažu jer štite organizam od slobodnih radikala, koji su odgovorni za starenje kože.

Želite blistav ten?! Jabuke će vam u tome pomoći! Obloge za lice! Svet PlusLice možete negovati jabukama i to na jednostavan način. Tretman ovim voćem je vrlo delotvoran, jer štiti organizam od slobodnih radikala, odgovornih za starenje kože. Jabuke sadrže i pektin koji smiruje i omekšava kožu, ali i maleinsku kiselinu koja deluje kao piling. Štite i kapilare jer pospešuju mikrocirkulaciju.


Za normalan tip kože sameljite oko 1,5 kg jabuka sa korom u mašini za mlevenje mesa, a zatim ih ostavite da stoje na sobnoj temperaturi osam sati. Pomoću gaze pravite obloge od jabuka i nanesite na prethodno dobro očišćeno lice da deluju 20 minuta. Posle skidanja obloga, lice operite prvo mlakom, a zatim hladnom vodom.
 

Rak, Škorpija i Ribe imaju razloga za optimizam! Osmeh na svakom koraku!


Za zaštitu suve kože pomešajte jedno žumance sa 3 kašičice narendanih jabuka. Mešavinu stavite na vlažno lice da deluje 30 minuta, a zatim isperite mlakom vodom. Nakon tretmana suvi delovi lica biće mekani i dovoljno vlažni, a koža na celom licu zategnuta.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Novosti


>