Style

Ljubav & Sex

Danas Venera stavlja ljubav na test! Težak aspekt na nebu!

Danas Venera stavlja ljubav na test! Težak aspekt na nebu najavljuje horoskop za 3. mart 2020. godine - Venera kvadrat Saturn i Sunce u polukvadratu sa Saturnom dovodi nas pred težak test.

Danas Venera stavlja ljubav na test! Težak aspekt na nebu! Svet PlusOčekujte osećaj sputanosti, uzdržanosti, potrebe da se branite - u korenu svega su strahovi.

Moguće je i malo obeshrabrenje od strane okoline.

Venera kvadrat Saturn je jedan od najizazovnijih aspekata u natalnoj karti. Osobe sa takvim aspektom često pate zbog stalnog osećaja uskraćenosti, nije im lako da ostvare ljubav i sreću, vrlo četo trpe kritike od sredine u kojoj žive.

Tranzitna Venera u kvadratu sa Saturnom donosi razna odlaganja, situacije u kojima će nas preplaviti osećaj stida, moguće je da malo pokleknemo pod usamljenošću i tugom.

Najbolje je da ne donosite odluke, one ozbiljnije, veće, jer se i Venera i Merkur bliže promeni znaka. Smanjite rizik tako što ćete deo deo dana provesti sami.

Venera u Ovnu u ovom izazovnom aspektu sa Saturnom u Jarcu pokreće pitanja vezana uz odnose, ljubav, osećaj lične vrednosti sada može biti na testu.

Postoje li neka iskustva iz prošlosti koja vas čine nesigurnim i ranjivim, pogledajte u njih. Oslobodite se osećaja krivice, izađite iz uloge žrtve, osvestite snagu svog uticaja na ono što se događa.

Imamo potrebu da se udaljite od nekoga, zatvorite za davanje i primanje, nismo sigurni da situacija u kojoj se nalazimo ima perspektivu u budućnosti.

Možda vas druga strana zbunjuje toplo-hladnim ponašanjem, pa se trudite više nego što bi trebalo. Ravnoteža između primanja i davanja je ključna za zdrav odnos.

Saturn ograničava Veneru da pokaže ljubav, kao da joj govori – pazi, nije sigurno; je li to uistinu ono što želiš; ostaješ li u vezi samo iz navike i straha od samoće…

Ponekad se pod ovim aspektom može pojaviti kriza u odnosu, pa i prekid. Treća osoba može se uvući u odnos. Moguće je i da netko koga želimo bude emocionalno nedostupan. Uspostavljanje bliskosti i intimnosti sada je otežano.
 

Dženifer Lopez u famoznom - jungle kompletu od skoro 2 hiljade evra!

Porast odgovornosti stvara osećaj pritiska i nezadovoljstva.

Kako sačuvati sebe i ljubav?

Oslobodite se tereta prošlosti.

Ono što je bilo ne mora uticati na vaše sadašnje izbore.

Pobrinite se za svoje telo, krećite se, jedite laganiju hranu.

Ne kritikujte, ne osuđujte, ali i ne dopustite da vas kritike drugih obeshrabre.


Ako vas neko ne prihvata takve kakvi jeste, možda je vreme da vi počnete da prihvatate sami sebe.

Nemojte bežati od odgovornosti. Ako ste i pogrešili, priznajte. Tako to rade odrasle i zrele osobe.

Oprostite sebi, oprostite drugome. Otpustite ono što je bilo kroz opraštanje da biste mogli da idete dalje.


Pojavi li se emocionalno nezadovoljstvo, pogledajte što se krije ispod njega. Gde je uzrok? Činite li ono što je najbolje za vas ili samo želite da pobegmete od onoga što vam pričinjava nelagodu i izaziva strah?

Budite svesni posmatrač svojih unutrašnjih stanja i svog života.

Ako ste zbunjeni ili neodlučni – postavite pitanje. Zapišite ga. I odgovor će doći. Samo posmatrajte signale pokraj puta.

Viber

Autor: Julijana Oremović
Izvor: svetplus.com/Lepa i Srećna


>