Region

Svet

Snowboard Srbija: Gru- memorijalni spust na Kopaoniku!

Dalibor Andonov Gru je tragično nastradao 9. septembra 2019. godine, a iz vode su ga izvukli prijatelji. On je u kajtingu bio veoma iskusan i gotovo čitavu letnju sezonu provodio na Adi Bojani. Snowboard Srbija organizuje memorijalni spust na Kopaoniku!

Snowboard Srbija: Gru- memorijalni spust na Kopaoniku! PromoPoznatom reperu nije bilo spasa, pa je ekipa Hitne pomoći mogla samo da konstatuje smrt.

Gru je tokom celog dana pokušavao da okupi ekipu za kajting. Košava je inače veoma opasna za vožnju, pa je za eventualnu hitnu intervenciju neophodan minimum čamac.

"Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo grunula. Nije imao kontrolu zbog kanapa i kajt mu je ušao u "loop", odnosno počeo nekontrolisano da se okreće. Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta u roku od dvadesetak sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov." - rekao je tada očevidac.

Snowboard Srbija obaveštava da će u nedelju 8.marta na Kopaoniku biti organizovan memorijalni spust za tragično nastradalog repera Grua. On je bio pasionirani border, voleo je Kopaonik a i tog dana bi mu bio rođendan. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>