Region

Svet

Region

Glumac koji je igrao u filmu Mela Gibsona, tumači lik mafijaša u seriji Južni vetar!

Glumac koji je igrao u filmu Mela Gibsona, tumači lik mafijaša u seriji Južni vetar! Ni jedne sekunde se nije premišljao da li da prihvati ulogu.

Glumac koji je igrao u filmu Mela Gibsona, tumači lik mafijaša u seriji Južni vetar! Screenshoot/Instagram



"Pontije Pilat" iz filma Mela Gibsona "Stradanje Isusovo", tumači lik mafijaša u seriji "Južni vetar"

U seriji "Južni vetar", jednu od uloga negativaca, mafijaša Dimitra, tumači bugarski glumac Hristo Šopov.

Glumac koji je igrao u Gibsonovom filmu iz 2004. godine kaže da se ni sekunde nije premišljao da li da prihvati ulogu u "Južnom vetru".

"Dopao mi se scenario i bez razmišljanja sam prihvatio poziv. Nisam još pogledao seriju, ali sam siguran da je dobra kao i film. Srećan sam što sam imao prilike da radim s ekipom koja je napravila najgledaniji film u Srbiji", rekao je glumac "Kuriru".
 

Serija Locke&Key za ljubitelje jezivih strip priča! (VIDEO)




Šopov je svoje scene snimao s Mikijem Manojlovićem, koji u seriji tumači lik Cara umesto Dragana Bjelogrlića.

"S Mikijem prvi put radim zajedno. Veliko zadovoljstvo je bilo raditi sa srpskim glumcima. 'Južni vetar' nije moj prvi kontakt s kolegama iz Srbije. Pre 15 godina snimao sam film Rezolucija sa Dimitrijem Illićem, koji je igrao Ratka Mladića. Sjajno smo se družili i provodili vreme zajedno", rekao je bugarsk glumac i progovorio o našem zajedničkom mentalitetu.

"Svi mi koji živimo na Balkanu imamo mnogo sličnosti. Hranu, temperament, čak i jezik nam je sličan. Mnoge reči zvuče isto u srpskom i bugarskom", rekao je Šopov i dodao: "U Beogradu sam se osećao kao kod kuće. Hvala reditelju Milošu Avramoviću što me je pozvao da budem deo ove priče.Posle ovoga, mogu da kažem da sam popravio svoj srpski. Ipak, nije mi bilo lako da naučim sve dijaloge, ali su mi pomogli reditelj i kolege. Kad pomislim na Srbiju, prvo mi je u glavi reč 'hvala".

Hristo je nakon snimanja filma "Stradanje Isusovo" postao prijatelj s holivudskim glumcem i rediteljem. "Snimanje takvog filma je san svakog glumca, a Mel Gibson je majstor i ispred i iza kamere, naučio sam mnogo od njega"

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo

Povezane vesti:


>