Style

Ljubav & Sex

Kada vidite ove cipele, zaprepastićete se! Jezivo ružne!

Modno tržište često ume da nas iznenadi neobičnim inovacijama, ali i bizarnim komadima odeće i obuće koji uvek iznova šokiraju svet. Ružnije ne može biti... Kada vidite ove cipele, zaprepastićete se! Jezivo su ružne!

Kada vidite ove cipele, zaprepastićete se! Jezivo ružne! Screenshoot/InstagramTako možemo videti da je neko stvarno bio veliki obožavatelj špageta, pa je svoju ljubav prema italijanskom specijalitetu odlučio da pretoči u cipele. Jedna od njih je i dizajnerka Iris van Herpen, kreatorka vrlo neobičnih štikli.
 

Kako rastegnuti preusku obuću u kućnoj radinosti! 

Čizme u kojima se pojavila Dženifer Lopez nisu naišle na odobravanje javnosti. Radi se čizmama farmerkama koje imaju crni remen. Kad su noge spojene zaista izgledaju kao farmerke. Podsećaju na spuštene farmerke na guzi kakve nose reperi.

 

Čizme i sandale inspirisane ženskim intimnim delovima su delo dizajnerke Kire Gudej poznate po dizajnu neobičnih cipela.

 

Jesi li ikad razmišljale da postoje štikle kojima je peta napravljena od zuba. Koliko god zvuči nestvarno, one zaista postoje.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still


>