Zadruga

Parovi

Krivična prijava protiv Miljane Kulić! Đedović krvario! (VIDEO)

Drugi napad u godini dana. Policija, krivična prijava, sutra dolaze po nju... Krivična prijava protiv Miljane Kulić zbog udarca bubicom u glavu! Marko Đedović krvario!

Krivična prijava protiv Miljane Kulić! Đedović krvario! (VIDEO) Screenshoot/VideoU toku protekle večeri u rijalitiju "Zadruga" je došlo do žestokog sukoba između Miljane Kulić i Marka Đedovića. Kulminiralo je kada je Miljana udarila Đedovića bubicom po glavi, zbog čega je on počeo da krvari.

Đedović je izveden sa imanja da bi mu bila ukazana zdravstvena pomoć, a kad se vratio, otkrio je šta se napolju dešavalo, i šta čeka Miljanu.

"Policija, tužba, krivična prijava, sutra dolaze po nju - nabrajao je Đedović i dodao da će se njegova tužba nadovezati na tužbu Jovane Tomić Matore, koju je Miljana udarila mikrofonom u glavu u prethodnoj sezoni rijalitija. 

- Nadovezaćemo na tvoju tužbu. To su dva napada za godinu dana... Mariju čeka tužba za pretnje smrću."Tako je, dva napada za godinu dana, pa ne može to tako da se bije kako hoćeš. Ovo je pravna država, ovde se rešava to." - rekla je Matora.

"Dali su mi i lek za bolove i sve."- otkrio je Đedović

Pogledajte njihov sukob i Markov povratak u rijaliti "Zadruga 3"

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>