Region

Svet

Snežana Đurišić: Proglasili su me mrtvom! Sad ću da potegnem advokate! (VIDEO)

Pevačica je besna nakon što se pronela vest da mrtva i da ju je pronašao Đani! Proglasili su me mrtvom! Sad ću da potegnem advokate!

Snežana Đurišić: Proglasili su me mrtvom! Sad ću da potegnem advokate! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



- To je ugrožavanje bezbednosti moje porodice i familije u trenutku kad pročitaju tako nešto, jer ja sam puno na putu i neću da se pitam da li će moja mama stići da proveri da li sam živa ili će je strefiti infarkt odmah - kaže pevačica.

Poznata pevačica narodne muzike Snežana Đurišić proglašavana je više puta mrtvom od strane pojedinih medija, a kako kaže pred premijernim kamerama, zbog bezbednosti svoje porodice ovako nešto više neće ignorisati, već će se time pozabaviti njen advokat.

 

- Pre dva, tri meseca je na nečijem Fejsbuku osvanulo da sam ja imala saobraćajnu nesreću i izbubila život. Onda sam ja sva u čudu jurila da javim porodici da sam dobro, da se nekom ne daj bože nešto ne desi. Evo sada ponovo je neko na Jutjubu objavio kako me je Đani pronašao mrtvu. Sad ću da potegnem advokate - rekla je Snežana u emisiji ''Premijera'' i dodala:

"Šta se nalazi u tim umovima ljudskim koji prvo to osmisle, a onda u onim drugim koi to objave, a ne provere... Dala sam advokatu da se time bavi i od sada ću svaki članak koji o meni ide u medijima, a da nije istinit, dati mom advokatu da se pozabavi njime. Više neću da ignorišem to. Koliko god ja to ignorisala, mislim da je to ugrožavanje bezbednosti moje porodice i familije u trenutku kad pročitaju tako nešto, jer ja sam puno na putu i neću da se pitam da li će moja mama stići da proveri da li sam živa ili će je strefiti infarkt odmah. E to više neću praštati." - kaže pevačica, a osvrnula se i na natpise da ne želi da pomogne mlađim kolegama.

- Nebuloze su i to da ja ne pomažem i ne podržavam mlade ljude koji počinju. Oni koji to rade znaju zašto to rade. Aman više, dosta! Neću više ništa praštati - poručila je pevačica.

Ceo intervju sa Snežanom Đurišić iz današnjeg izdanja emisije ''Premijera'' pogledajte u  video snimku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>