Style

Ljubav & Sex

Čuveni astrolog Natalija Malahova: Turbulentan period i opasni datumi!

Uvraženo je mišljenje da se tokom prestupne godine, kakva je 2020. godina dešavaju veliki preokreti na svim poljima. Turbulentan period i opasni datumi! Čuveni astrolog Natalija Malahova otkriva kakva će biti i u kojem periodu moramo da se primirimo i ne donosimo nagle odluke. 

Čuveni astrolog Natalija Malahova: Turbulentan period i opasni datumi! Svet Plus
Uvraženo je mišljenje da se tokom prestupne godine, kakva je 2020. godina dešavaju veliki preokreti na svim poljima. Obično je karakteriše prisustvo snažnih energija i ozbiljne transformacije. S jedne strane nosi sa sobom velike gubitke, dok sa druge donosi i velike prilike za napredak.

Astrolog Natalija Malahova otkriva kakva će biti i u kojem periodu moramo da se primirimo i ne donosimo nagle odluke. 

„Postoji opravdano verovanje da će ova godina biti godina velike krize. 2020. je započela velikim pomračenjem koje je trajalo od 26. decembra 2019. do 10. januara 2020. Ovaj tunel pomračenja odgovoran je za ravnotežu duhovnih, materijalnih i moralnih interesa tokom naredne godine, pa iz tih razloga su mogući bolni periodi, gubici i sukobi.

Ova godina se može opisati kao složena. Postojaće periodi koji su povoljni za neke odluke, ali će biti i onih u kojima je najbolje ništa ne raditi i pustiti da stvari idu svojim tokom.

Na primer, dani od 24. januara do 30. marta idelani su za realizovanje poslovnih ideja, različitih projekata i pregovora.

Prema rečima Natalije ovo je vreme kada biste trebali da „zgrabite sreću za rep“ i ostvarite sve što ste dugo želeli.

Mart je odličan za usavršavanje i sticanje novih znanja, kao i za putovanja.
 

Bik, Vaga i Devica dugo će pamtiti 29. februar! Dan koji nosi magiju!

Od 14. maja počinje retrogradni period i traje sve do 13. septembra. Retrogradni Jupiter usporava rešavanje pravnih pitanja, usporava društvene odnose i generalno nije dobar period za započinjanje novih stvari.

Finansijska ulagnja izbegnite u ovom periodu, jer se neće slavno završiti. Ovo vreme je najbolje posvetiti duhovnom razvoju.

Moguća je i finansijska kriza na svetskom nivou, upozorava astrolog.

Saturn će takođe aktivira različita odlaganja, prepreke i kočnice na ličnom putu. U ovom trenutku je dobro razviti samodisciplinu, i strpljenje.

Od 13. maja do 25. juna obratite pažnju na reči koje izgovarate partneru, jer će polje ljubavi biti na udaru.

Još jednom retrogradni Jupiter stupa na snagu od 14. septembra do 14. novembra, kada biste trebali da obratite pažnju u saobraćaju.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>