Region

Svet

Lud provod uz Topalka i Radu na Kopaoniku

Iako je ovogodišnja poseta na Kopaoniku, prema svim procenama znatno slabija nego lane, Kop je zadržao status najpopularnije planine za domaći džet-set kada je doček Nove godine u pitanju. Među prvim od poznatih na planinu su stigli redovni "novogodišnji gosti" poput Dragana Markovića Palme sa prijateljima, voditeljka Snežana Dakić Mikić sa suprugom,

Lud provod uz Topalka i Radu na Kopaoniku



Marijana Mateus sa sinom i mlađom ćerkom, golman Vladimir Stojković sa suprugom Bojanom, Novakov otac Srđan Đoković, Milka Forcan sa porodicom. Pred doček prodružili su im se sin i ćerka Cece Ražnatović, urednica magazina "Glorija" Sanja Purić, kao i bivši ministar Milan Parivodić.

Najbolja žurka, po običaju, bila je u hotelu "Grand", gde su nastupali Rada Manojlović i Milan Topalović Topalko. Izbor ove dve "Grandove" zvezde pokazao se kao odličan jer je atmosfera na dočeku bila sjajna. Na trenutak vesela atmosferu je zatajila, kada je Radi, nešto posle ponoći pozlilo. Oporavak je bio brz, pa je lepa pevačica nastavila nastup. Nadamo se da je Rada dobro, jer večeras sledi repriza na istom mestu i u istom sastavu.


izvor: Sveti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>