Style

Ljubav

Obuća! Ovi trikovi stilista vizuelno izdužuju noge!

Ovi trikovi stilista vizuelno izdužuju noge! Ukoliko to želite, možete da izgledate vitkije, a u tome će vam pomoći određena obuća. Bitna je čak i boja! 

Obuća! Ovi trikovi stilista vizuelno izdužuju noge! Screenshoot/Instagram



Ovo možete da postignete ako nosite obuću sa štiklama u nijansama kože, pantalone u boji cipela, visok struk i špicaste sandale ili cipele.

Štikle i platforme u nijansama kože

Iako ovaj udoban i stabilan model savršeno ide uz usku suknju, kaišići ipak vizuelno skraćuju noge pa će izgledati kraće nego što to zaista jesu. Zato se držite štikli u nijansama kože i platformi koje će naglasiti vaše gležnjeve, a time i dužinu nogu.

 

Pantalone u boji cipela

Sve dame znaju da pantalone i cipele u istoj boji vizualno produžavaju noge jer se prividno stapaju, pa granica između odeće i obuće nije toliko vidljiva. Pravila o ovoj iluziji vrede i za čarape ako nosite haljinu. Ako je ikako moguće, pronađite identičnu nijansu cipela i donjeg dela garderobe.



Mini-suknje i šorts s visokim strukom

Kratke stvari najbolji su prijatelji vizuelnog "produžavanja" nogu. Zato češće nosite mini suknje i šortseve, samo pazite da to ne deluje neukusno i izbegavajte pripijene modele. Stilisti posebno preporučuju odeću s visokim strukom jer izdužuje figuru.
 

Kako rastegnuti preusku obuću u kućnoj radinosti!


 

Obuća na špic

Obuća sa špicastim vrhom vizuelno produžava stopala ali i cele noge, zato obavezno nabavite kvalitetan par ovakvih cipela.
 

Super modna kombinacija! Obuća i pantalone!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/ženasamja

Povezane vesti:


>