Region

Svet

Sonja Vuksanović imala udes. Vozač pobegao!

Bivša supruga folk zvezde Ace Lukasa Sonja Vuksanović prošlog četvrtka je imala udes u Beogradu, u naselju Bežanijska kosa, a vozač je pobegao!

Sonja Vuksanović imala udes. Vozač pobegao! Screenshoot/InstagramKako Srpski telegraf saznaje, Sonju je udario automobil, a vozač je pobegao sa lica mesta. Policija je 24 časa tragala za vozačem i pronašla ga u petak u popodnevnim časovima.

Naime, Sonja Vuksanović je vozila svoj džip marke audi q3 kada se odjednom u nju zakucao drugi automobil.

- Sonja je išla u svoj butik i u putu se iz čista mira zakucao neko u zadnji levi deo njenog automobila. Od siline udarca Sonja je zadobila povredu vrata, ali, srećom, nije bila životno ugrožena - navodi izvor Srpskog telegrafa.

- Dok je ona od šoka izašla iz automobila, vozač koji ju je udario je pobegao sa lica mesta. Ona je odmah pozvala policiju, koja je počela da traga za njim. Jedan čovek je svedočio događaju na Bežanijskoj kosi, te je video tablice automobila koji je pobegao i pomoću toga su sutradan locirali čoveka koji je udario Sonju - otkriva izvor i dodaje da je šteta na automobilu poprilična, a Vuksanovićeva je odvezena u bolnicu.

- Ceo zadnji deo je ulubljen, točak je otpao čim je šlep služba pomerila auto, šteta je oko 3.000 evra, možda i više. Sonja se nakon udesa žalila na bolove u vratu, te je otišla u bolnicu, gde joj je konstantovana povreda vrata, zbog čega joj je stavljena kragna. Nakon tri dana su joj skinuli kragnu, imala je sreće da nikakvu ozbiljniju povredu nije imala. Da je bio slabiji automobil koji je ona vozila, nedajbože, povrede bi bile daleko veće i opasnije - zaključio je izvor.


 

Kako dalje saznajemo, sreća u nesreći bila je ta što Sonjina i Lukasova ćerka Viktorija u tom trenutku nije bila sa mamom u vozilu, već je provodila vreme s ocem. Osiguranje će pokriti troškove oštećenja na automobilu, ali Vuksanovićeva je, bez obzira na to, odlučila da proda taj automobil.

Sonja prodaje ukleti auto

Kako izvor blizak Sonji navodi, ovo je treći udes koji je imala u proteklih godinu dana sa istim automobilom i nijednom ona nije bila odgovorna.

- Lukas je poludeo kada je čuo da je Sonja imala nezgodu, ipak je ona majka njegovog deteta. Rekao joj je da smesta proda taj ukleti auto, u kojem je već tri puta bila ugrožena, i da uzme novi, a ona ga je poslušala, tako da će, čim auto bude sređen, prodati isti - rekao je izvor.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Srpski telegraf


>