Style

Ljubav & Sex

Nedelja mode: Elizabeta Kanalis obukla najbezobrazniju rolku ikada!

Na ovogodišnjoj Nedelji mode u Milanu svoju novu kolekciju predstavio je i slavni brend Max Mara, a među zvanicima u prvom redu našla se i bivša devojka Džordža Klunija, 41-godišnja italijanska glumica i pevačica Elizabeta Kanalis. obukla je najbezobrazniju rolku ikad!

Nedelja mode: Elizabeta Kanalis obukla najbezobrazniju rolku ikada! Screenshoot/InstagramMalo je reći da su svi ostali bez daha kad su je videli.

Atraktivnu glumicu su zbog hrabrog modna odabira fotografi pratili u stopu, a kako i ne bi kada su svi pokušali da uhvate što bolji ugao kako bi se videle njene gole grudi ispod sakoa.

Naime, Elizabeta je za reviju odabrala neobično belo odelo i s potpisom Max Mare, dok je ispod njega imala u potpunosti providnu rolku ispod koje nije nosila apsolutno ništa, pa su u prvi plan došle njene gole grudi.

Samouvereno je stala ispred fotografa, i blicevi nisu prestajali da sevaju.

Podsetimo, pre nego što ga je "ugrabila" sadašnja supruga Amal, Džordž Kluni je bio u vezi s ovom italijanskom lepoticom, s kojom je raskinuo 2011. godine.

Ona mu je bila pratnja na Filmskom festivalu u Veneciji, a ljudi su ih često vidjali u vožnji motorom zajedno s porodičnim prijateljima Rendijem Gerberom i Sindi Kroford. I nakon raskida Elizabeta Kanalis imala je samo reči hvale za svog bivšeg dečka, a o njihovoj je vezi progovorila i u knjizi "Questo Amore", koju je napisao italijanski novinar Bruno Vespa.
 

Konačno udobni model! Najmodernije cipele za proleće 2020. godine!


 

Ipak, zanimljiva je njena izjava da je 17 godina stariji Kluni za nju bio "veoma važan i poseban, baš kao što otac i treba da bude'. Na pitanje novinara da pojasni svoju izjavu, ona je rekla:

"Naša veza više je bila ona oca i ćerke, a to sam tek sada uspela da spoznam".
 

Hejli Boldvin Biber: Trik sa crnim pantalonama koji izdužuje noge! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Žena

Povezane vesti:


>