Zadruga

Parovi

Dok je Edis Fetić bio na sudu, Zilha se provodi na Zlatiboru! (VIDEO)

Edo ušao u sudnicu, svi čekali Zilhu, a ona se oglasila na Instagramu! Dok je Edis Fetić bio na sudu, Zilha se provodi na Zlatiboru! Za to vreme, Dragana je u rajskom vrtu...

Dok je Edis Fetić bio na sudu, Zilha se provodi na Zlatiboru! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Učesnik rijalitija ''Zadruga 3'' Edis Edo Fetić danas je hitno napustio Belu kuću i zaputio se u rodni Novi Pazar gde se pojavio na sudu po tužbi još uvek zakonite supruge Zilhe Karišik.

Suđenje je upravo počelo, a dok je Edo ušao u sud 10 minuta pred početak ročišta, Zilha se, kako saznajemo, nije pojavila, već samo njen advokat. Edova žena se poslednji put čekirala na Zlatiboru, a šta je tačan razlog zbog kojeg se nije pojavila danas na sudu, ostaje da saznamo.

Inače, Zilha je u tužbi navela da od Fetića potražuje 40% od njegovog honorara u ''Zadruzi''.

Inače, Zilha je pre manje od mesec dana podnela papire za razvod od Edisa koji ju je javno, pred milionskim auditorijumom prevario sa Draganom Mitar. Edo i Zilha iz braka imaju troje dece.

- Zilha je sa decom na Zlatiboru, pošto je raspust. Nije se danas pojavila, jer je otputovala. Čekamo ishod, dobićemo rešenje da li je usvojena privremena mera, da li je odbijena ili je prihvaćena i u kojoj meri. Treba još neki dokazi da se podnesu. Zilha je tužila Edisa za izdržavanje dece, to je donošenje privremene mere za plaćanje izdržavanja dece do pravosnažnog okončanja razvoda braka - rekla je za Pink.rs Fetićeva advokatica.
 

Edo hteo dobre odnose zbog dece! Zilha samo njima šteti! (VIDEO)



 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>