Zadruga

Parovi

Edo hteo dobre odnose zbog dece! Zilha samo njima šteti! (VIDEO)

Edis Fetić se uplašio privremenih mera i blokade na računima koje mu je uvela supruga Zilha Karišik, pa je u razgovoru sa svojom ljubavnicom Draganom Mitar javno zapretio svojoj zakonitoj supruzi. Edo hteo dobre odnose zbog dece! Zilha samo njima šteti, smatra on.

Edo hteo dobre odnose zbog dece! Zilha samo njima šteti! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Pošto će da se igra ovih tužbi... Trebalo je to i pre ulaska da podnesem razvod. Kad podnesem, nema prava ni na šta posle. Ako su deca kod nje, neka odredi alimentaciju. Pošto hoće privremenih mera da se igra... Opet kažem, mogla je da dobije sve, sad neće dobiti ništa. Teraćemo se tako deset godina - poručio je Edo, pa nastavio:

Već viđeno, ali prošli put ja nisam išao da se branim, ali sad ću da idem. Ja po ovome sad što je ona tužila, ne mogu sam, moram sa njom da podelimo, ali sad neću da dam. Prošli put sam ostavio da se ne pojavljujem. Mi iz banke nismo mogli da podignemo novac bez potpisa mene i nje, nisam ja mogao sam da trošim novac kad smo ga zajedno podigli. Ovo je privatan račun. Ona na tom računu nije imala da ona može da ga podigne, ali znaš kako se to dešavalo, ta privremena mera traje mesec dana, ako se ne dostavi odbrana. Ja ću da se zakačim za te stvari, ja novac nisam dobio - govorio je Fetić.

Sad sam izazvan, sad više nema hoćeš, nećeš. Ama dovoljno je samo ono veče što nije dala decu da čujem, to je dovoljno. Ona se neće ni pojavljivati. Nema od ta posla ništa. Da je smela, ona bi se javila na telefon. Ja ću da odem, da se vidim sa advokatom, da mu kažem sledeći korak koji je, da preda za razvod i to je to. Što znači laže, ja sam novac ostavio, nije kod dece - pričao je Edo Dragani.

 

Dok je Edis Fetić bio na sudu, Zilha se provodi na Zlatiboru! (VIDEO)




 

Edo je u Rajskom vrtu pričao:

"Moja bivša gospođa je uvela neku privremenu meru, kaže da nisam ništa ostavio deci, pa ćemo to sutra na sudu videti. Nije istina, ostavio sam novac za decu pre ulaska. Već je bila jedna blokada, tada sam ostavio deci i više nego dovoljno. Verovatno ima svoje razloge. Glupo je da blokira, ako blokira, blokira samo njima i šteti njima. Okej, povređena je. Hteo sam da budemo u normalnim odnosima baš zbog te dece, ali ne može." - istakao je Edo, pa nastavio:

"To je neki inat na inat, kada su oni u pitanju, sve pada u vodu. Deca trpe jer sa njima, mislim da bi više trpeli da ja nisam zadovoljan i srećan, ovako jedino trpe što nisam sa njima. Teško mi je, ali biće teško." - govorio je Fetić kroz suze.

"Teško mi je kada pričam o deci, oni su moje sve. Ovo iskustvo je prava borba, to je sve trebalo tako da bude, ali sa jedne strane, tako i treba da bude. Čim sam ovo uradio, treba to tako da bude. Ne kajem se ni za šta, treba sad da trpim. Istrpeću, naravno. Imam borbu sa samim sobom, sa ljudima ovde, sa narodom. Dugo sam u tenisu, ceo život sam imao tu borbu sam sa sobom, ceo život se borim sam sa tobom. Ta borba je najteža, ovo je sve smešno. Nisam osoba koja se predaje. Uvek se vodim time: "Ko zna zašto je to dobro...". Bolje da uradim nešto, pa da se kajem, nego da ne uradim, pa da razmišljam." - nastavio je Fetić.

"Idemo dalje, borimo se. Ne postoji bolji odnos oca i dece od mog. Ja njima mogu sve da objasnim. Ako gospođa bude htela da ih dovede, nije problem. Šta god da se desi, ja sam iz priče da sve može da se reši. Počeo sam da mislim na sebe, da ispunjavam svoja zadovoljstva, onda ljudima nije bilo to jasno. Glupo je da pričam šta zameram ženi, sve sam joj rekao pre nego što sam ušao. Poslednje dve godine zna šta sam joj zamerao, zna da ne može da tera inat sa mnom, da ne volim da se petljam sa tim sudovima. Zna da će time da me iziritira. Zna da mi novac ništa ne znači, nemam problem sa tim, nisam rob toga. Biće sve okej, ja gledam pozitivnu stranu. Sve što me je snašlo, nije moglo da me zaobiđe. Najbitnije da smo svi živi i zdravi." - nadovezao se Edo.

"Generalno, ta ljubav je samo izmišljena za sirotinju." - poručio je Fetić.

Ja mislim da je ljubav pokretač svega - reklo je Drvo.

"Jeste, ali kad dođe za svoje d*pe, svi se povlače. Ljubav prema deci okej, ljubav prema roditeljima okej, ali ovo drugo... Mislim da je to više zaljubljenost." - istakao je Edo.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>