Region

Svet

Anabela je van sebe! Luna Đogani upućena na onkologiju!

Njena velika želja je bila da ugradi silikone ali kako piše Svet nije se pridržavala procedure pa su se javile komplikacije. Luna Đogani upućena na onkologiju, a Anabela je van sebe jer zna šta je prošla kada je operisala rak dojke.

Anabela je van sebe! Luna Đogani upućena na onkologiju! Screenshoot/InstagramLuna Đogani bila je presrećna kada je ugradila silikone.

Otad nosi samo duboke dekoltee, ali pošto se nije pridržavala propisane procedure, javile su se komplikacije.

- Luna je godinama patila što nema veće grudi. Nikada nije mogla da nosi većinu stvari koje joj se sviđaju jer je, što bi se reklo, bila ravna kao daska, pa je sa silikonima bila presrećna. Ali sad njena nestrpljivost stiže na naplatu. Pošto nije nosila steznik koliko su lekari odredili, silikon, koji bi trebalo da stoji na svojoj poziciji nije srastao i dobio svoje mesto. To se sve češće dešava mladim devojkama. Luna je veoma kratko nosila steznik, jer nije mogla da izdrži. Želela je što pre da obuče dekoltirane stvari. Sada, kada je primetila da se ovo dešava veoma je uplašena. I Anabela je danima van sebe jer zna šta je prošla kada je operisala rak dojke. Već su bile kod lekara, koji su ih uputili na onkologiju, pa će nakon detaljnih analiza znati kako stoje stvari. U svakom slučaju, neminovna je mala korekcija grudi - kaže izvor blizak Luni.
 

Kija Kockar će večeras biti deo rijalitija Zadruga 3!

Marija Kulić se vratila i povela brata da čuva malog Željka!

Luna Đogani promenila lični opis za spot -Gram po gram! (VIDEO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>