Region

Svet

Sloba Radanović se oglasio pošto je otiša iz lokala kada se Kija pojavila!

Mediji su pisali da Sloba navodno zbog Kije nije mogao da peva i da je bukvalno pobegao kada ju je video. Sloba Radanović se oglasio pošto je otiša iz lokala kada se Kija pojavila!

Sloba Radanović se oglasio pošto je otiša iz lokala kada se Kija pojavila! Screenshoot/InstagramSloba i Kija su se u jednom prestoničkom klubu videli, nakon njene američke turneje, te je prisutna bila i Jelena Đuričanin, sadašnja Radanovićeva devojka. Mediji su pisali da Sloba navodno zbog Kije nije mogao da peva i da je bukvalno pobegao kada ju je video.

Međutim, Sloba se oglasio na svom Instagramu i okrio istinu o toj večeri, kao i koji je razlog zašto je otišao i nije pevao.

"Jedina istina je da sam sinoć imao temperaturu oko 39 i da mi je bilo izuzrtno loše, kao i danas, i prethodnih dva dana i zbog toga nisam otpevao svoj blok pesama, ali sam svakako došao da ispoštujem prijatelja, goste i da se pojavim kao najavljen. Bio sam pola sata, izvinio se što moram da idem, jer mi je loše i to je jedina istina." - napisao je Sloba Radanović na svom profilu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>