Style

Ljubav

Magično proleće za znakove horoskopa! Vodolija, Blizanci i Vaga...

Koji to znakovi horoskopa mogu da očekuju srećne dane i snažne emocije?! Magično proleće za znakove horoskopa! Vodolija, Blizanci i Vaga...

Magično proleće za znakove horoskopa! Vodolija, Blizanci i Vaga... Svet Plus



Ova tri znaka mogu se nadati neverovatnoj energiji i snažnim emocijama, kao i iznenadnim poslovnim obrtima.

Vodolija

Budite spremni na nova poznanstva. Preko njih možete upoznati poslovne partnere koji će kasnije u vašoj karijeri odigrati važnu ulogu. Može vam se ovog proleća desiti jedna velika ljubav.

Pojaviće se neko ko će vas osvojiti na prvi pogled svojim šarmom i intelektom. Ta osoba ići će ispred vremena, baš kao i vi, ali ćete savršeno pratiti korak jedno drugom.

Stoga, srećno buđenje emocija, ovog proleća. Uspećete da razrešite neke komplikovane situacije, koje su, izgleda, mesecima „sedele za vašim vratom“.
 

Šta donosi Mars u Jarcu? Ove znakove do 30. marta očekuje veliki pritisak!





Blizanci

Proleće donosi promene kada je vaš znak u pitanju. Možda i najznačajnije promene u celom Zodijaku. Pratite svoje srce, osluškujte kuda vas vodi, ne plašite se emocija i nećete pogrešiti.

Ovog proleća možda svi oni koji su sumnjali u vas i neke vaše sposobnosti, budu morali da skinu kapu pred vašim podvizima.

Jednostavno, za vas neće biti prepreka. Dokazaćete se najpre sebi, a onda i drugima. Ukoliko imate neki zdravstveni problem, rešiće se, ali posredstvom nekih drugih osoba. Očekujte pomoć kojoj ni u snu niste mogli da se nadate.
 

Šest vrsta soli! Neke su dobre za zdravlje, a neke čak i otrovne!





Vaga

Bićete puni neke pozitivne energije i želje za novitetima. Činićete mnogima, a onda će se te zasluge nenadano vraćati. Proleće će u vama doneti jedno potpuno buđenje, čak i sa partnerom.

Sve ono što je bilo mrtvo ili uspavano, dobiće novu snagu i volju. Slobodni će imati nekoliko ponuda, ali uključite svoj razum, kako vas požuda ne bi odvela u pogrešne ruke.

Nemojte se začuditi ako vam komplimenti suprotnog pola budu pristizali dok sedite u kafiću – vi ćete pleniti ovog proleća.

Viber

Autor: Astrolog Aleksandra Bjeljac
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>